- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
9 roky 8 měsíce nazpět #17537
napsal Papir
Odpověď od Papir na téma Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=141&t=78554Jiří Veselý napsal: Uvažuje už některý klub s novou registrací, že by za úplatu poskytl členství na dálku, tedy jen pro licenci a závodní činnost ? JIVE.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Méně
Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17538
napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
Pro modeláře z okolí Olomouce nabízím členství v modelářském klubu Litovel.
Nejbližší "schůze" klubu je 6.10. v 18:00 v restauraci Záložna v Litovli. Více info po telefonu nebo mailu.
Nejbližší "schůze" klubu je 6.10. v 18:00 v restauraci Záložna v Litovli. Více info po telefonu nebo mailu.
9 roky 8 měsíce nazpět #17539
napsal Veselý
Odpověď od Veselý na téma Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
Zdravím.
Doporučuji všem využít odkaz Vladimíra Papírníka a seznámit se slovenskými zákonitostmi k provozování modelů letadel. Dále pak dík ing. Cejnarovi za seznámení s modelářskými záležitostmi u nás.
Pravděpodobně už nám nezbývá mnoho času. Bohužel, venku je sychravo a tak musím se svobodným létáním nějaký den počkat. JIVE.
Doporučuji všem využít odkaz Vladimíra Papírníka a seznámit se slovenskými zákonitostmi k provozování modelů letadel. Dále pak dík ing. Cejnarovi za seznámení s modelářskými záležitostmi u nás.
Pravděpodobně už nám nezbývá mnoho času. Bohužel, venku je sychravo a tak musím se svobodným létáním nějaký den počkat. JIVE.
9 roky 8 měsíce nazpět #17540
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
Chlapci nechci být odpůrce za každou cenu ale , každý stát má svoje zákony a my momentálně diskutujeme o Občanském zákoníku, kde jsou možnosti jak a jaký spolek budeme. Na nějaké konferenci SMČR se usnesli delegáti na variantě která platí. Delegáty na tu konferenci poslali jako svoje zástupce, jak letecký tak všechny odbornosti sdružené v SMČR. To znamená i Aleš Krátký z Dino klubu nebo já, nebo pan Mrázek. Nadáváním na Stoupáku se stejně nic nezmění. Pokud by mělo dojít ke změnám, tak jedině změnou stanov SMČR a ty musí zase schválit konference, potažmo členská základna, kde to vše začíná. Připravte návrh změny a ten pošlete předsednictvu SMČR a ten by měl návrh projednat a případně schválit. Návrh musí být v souladu s Občanským zákoníkem!
Pro pana Mrázka, jako osoba soutěž nepořádáte, pořádáte ji pod hlavičkou nějakého klubu. :S Lánský klub pokud není zapsán u soudu jako nějaké Občanské sdružení nebo spolek, jako by neexistoval.
Zdravím a pokračujte v diskuzi!!!! :blink:
Pro pana Mrázka, jako osoba soutěž nepořádáte, pořádáte ji pod hlavičkou nějakého klubu. :S Lánský klub pokud není zapsán u soudu jako nějaké Občanské sdružení nebo spolek, jako by neexistoval.
Zdravím a pokračujte v diskuzi!!!! :blink:
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17541
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re:Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
Buďme přesní Lojzo - delegati konference zadali reseni individualniho clenstvi jako primy ukol... Ze se v tom moc nedelo by normalne byla chyba, bohuzel ale dopady zmen legislativy NOZ z toho delaji maler ponekud vetsiho rozmeru. A jinak jak tu uz padlo - u leteckych modelaru je to jeste pohoda, u KLoM je ale na miste pojem pruser
Duvody by byly na dlouho a asi nema cenu pitvat zde.
9 roky 8 měsíce nazpět #17542
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Re:Kluby / individuální členstvi SMČR 2017
Pro pana Hrabáčka
citace: Pro pana Mrázka, jako osoba soutěž nepořádáte, pořádáte ji pod hlavičkou nějakého klubu. :S Lánský klub pokud není zapsán u soudu jako nějaké Občanské sdružení nebo spolek, jako by neexistoval.
Soutěž budu pořádat jako člen klubu MK RCMANIA, ve skutečnosti ji ale budou zajišťovat členové klubu Lány, který má samostatnou právní subjektivitu jako zapsaný spolek, takže existuje. Jak jsem psal, vadí mi hlavně to, že ve skutečnosti se cítím být hlavně členem lánského klubu bez ohledu na to co rozhodla členská schůze, ale aby se vlk nažral a koza zůstala celá, jsem nucen se ještě formálně registrovat i jinde, v klubu, ke kterému nemám žádný vztah (klub MK RCMANIA mi jistě promine)
citace: Pro pana Mrázka, jako osoba soutěž nepořádáte, pořádáte ji pod hlavičkou nějakého klubu. :S Lánský klub pokud není zapsán u soudu jako nějaké Občanské sdružení nebo spolek, jako by neexistoval.
Soutěž budu pořádat jako člen klubu MK RCMANIA, ve skutečnosti ji ale budou zajišťovat členové klubu Lány, který má samostatnou právní subjektivitu jako zapsaný spolek, takže existuje. Jak jsem psal, vadí mi hlavně to, že ve skutečnosti se cítím být hlavně členem lánského klubu bez ohledu na to co rozhodla členská schůze, ale aby se vlk nažral a koza zůstala celá, jsem nucen se ještě formálně registrovat i jinde, v klubu, ke kterému nemám žádný vztah (klub MK RCMANIA mi jistě promine)
Vygenerováno za 0.272 sekund