Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Stoupák

Více
4 roky 2 měsíce nazpět #24675 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Stoupák
Kalendář nám krásně funguje, soutěže se plní, a nově se spojují i výsledky odeslané na web sorgair.com s kalendářem, resp konkrétní soutěží viz první odlétaná soutěž.
Není to skvělé ? :-D

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
4 roky 2 měsíce nazpět #24678 napsal pik
Odpověď od pik na téma Stoupák
Je :)

Více
4 roky 2 měsíce nazpět #24679 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Stoupák
Aleši - pochvala!

Jen bych měl ke zvážení následující náměty.

1) V Manušicích létáme tak, že se losují jen tři kola, do dalších kol se skupiny sestavují podle pořadí. První skupinu tvoří např. první půlka aktuálního pořadí a druhou skupinu druhá půlka (při dvou skupinách). Teď to Vláďa P. dělá ručně, šlo by takovou funkci doprogramovat?

2) Ve výsledcích nejsou výsledky jednotlivých skupin (ale možná jsem to přehlédl).

3) Statistiky jsou moc hezké, hlavně grafy, dík. Akorát mě napadlo, jestli by z nich neměl vypadnout i škrtací let. Aby se statistiky vztahovaly pouze k letům započítaným do výsledků.

Co myslíš?

Dík, H.

Více
4 roky 2 měsíce nazpět #24684 napsal sgames
Děkuji Honzo a Pavle,

ad Honzovy body:

1) Ano, v budoucnu to je možno.
2) Máš pravdu, dodám.. nějak jsem na to zapoměl. Mmj, se to dá ale vyčíst pomocí klasických výsledků, kde G1 = group 1, G2 = group2 atd.. takže i takto se dá dopátrat.
3) Nad tím jsem přemýšlel, ale nakonec jsem se rozhodl je počítat všechny (tedy pokud nebylo raw score = 0) protože třeba gagarin nebo přistání za 40 je prostě pořád za 40 nebo za 360m :) Tak jako tak jsi ho zaletěl / přistál / udělal... Takže by tam být mělo.

Více
4 roky 2 měsíce nazpět #24686 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Stoupák
Ahoj Aleši,

děkuji za odpověď, držím palce do dalšího vývoje a ještě mě napadla jedna připomínka - proč musím při přihlašování vyplňovat "bezvýznamná" pole. Například bych nastavil jako defaultní 2.4 GHz, ušetřilo by to tři nebo 4 kliky :-). Pokud někdo létá na MHz, tak by za to byl holt potrestaný, že by musel zaškrtávat a vyplňovat kanály. Pro wifiny by se nemuselo dělat nic.

A omlouvám se za hnidopišství :-).

Dík, H.

Více
4 roky 1 měsíc nazpět - 4 roky 1 měsíc nazpět #24712 napsal sgames
V kalendáři nově vidíte v seznamu soutěži, nebo v seznamu otevřených přihlášek nový sloupec "jsem přihlášen?"
Tak snadno vidíte kde už jste a kde ne :)

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 4 roky 1 měsíc nazpět

Vygenerováno za 0.219 sekund