Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Stoupák

Více
3 roky 11 měsíce nazpět #24858 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Stoupák
no protože už v tu dobu nejsou otevřené :-D

Asi by tam být opravdu neměly, neboť to je pak matoucí.
Zase naopak ale ta soutěž ještě neproběhla no... uvidíme

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
2 roky 8 měsíce nazpět #25393 napsal sgames
Prý vás už tu sraly ty reklamy :-D tak jsem je dal pryč, i když tedy platily provoz stoupáku, ale co bych pro vás neudělal ;-)

Kdyby jste našli něco dalšího, tak prosím zde...

Více
2 roky 8 měsíce nazpět - 2 roky 8 měsíce nazpět #25399 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Stoupák
... za mně je klidně dej zpátky... ono něco dělat, že tě to baví je OK, ale jen do doby než ty pro které to děláš začnou říkat "je to špatně, já bych to dělal líp ... " AŤ SI TO KAŽDÝ ZKUSÍ : - )
Poslední úprava: 2 roky 8 měsíce nazpět

Více
2 roky 8 měsíce nazpět - 2 roky 8 měsíce nazpět #25400 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Stoupák
No ... kdyby se prihlasky mazaly az po zavodech, neurazilo be mne to.
Zpravy o prihlaseni mam poradd spatne kodovane ale netusim do jake miry je vubec mozne to opravit. Da ses tim zit. Ten Hus nam dal. Je zajimave, ze zpravy bez diakritiky se ctou snadno, ty spatne kodovane hur.
Jinak ovsem ... se hluboce klanim.

Více
2 roky 8 měsíce nazpět - 2 roky 8 měsíce nazpět #25401 napsal sgames

Pavel Svoboda napsal: ... za mně je klidně dej zpátky... ono něco dělat, že tě to baví je OK, ale jen do doby než ty pro které to děláš začnou říkat "je to špatně, já bych to dělal líp ... " AŤ SI TO KAŽDÝ ZKUSÍ : - )

a říká ? :-D. Spolupracovníky tu hledám už celé roky a pořád to dělám (až na vyjímky) sam

Ivan Horejsi napsal: No ... kdyby se prihlasky mazaly az po zavodech, neurazilo be mne to.
Zpravy o prihlaseni mam poradd spatne kodovane ale netusim do jake miry je vubec mozne to opravit. Da ses tim zit. Ten Hus nam dal. Je zajimave, ze zpravy bez diakritiky se ctou snadno, ty spatne kodovane hur.
Jinak ovsem ... se hluboce klanim.

Co tím myslíš mazaly až po závodech ? Ve chvíli, kdy se přihlášky uzavřou, již nejdou vidět v otevřených, pokud myslíš toto...

ad emaily : vím, hlásilo mi více lidí. Zkusím to prověřit a opravit. Nejprve si to ale musím umět nasimulovat, abych to mohl vyřešit.

Vygenerováno za 0.257 sekund