- Obdržená poděkování: 0
Větroň K3600
Jiří Kotrba napsal: Ohledně VOP na K 3600 jsme se bavili s K.Svobodou a jediné k čemu jsme došli je " nedemontovat VOP " , jinak problém.
Zkoušel jsem variantu posunout páku výškovky ze středu kozlíku do strany a nový bowden - strunu -ohnout s přesahem do
pravého úhlu - ale u struny dlouhé cca 130cm to nebylo spolehlivé - velký skrut. Ještě je jedna možnost : pokaždé odpojovat
strunu ve variabilní koncovce serva - pak ji vleže vytáhnout cca 30cm ven z kozlíku - a odpojit VOP, a pokaždé znovu zálet, což je celé nesmysl. Trup na K3600 jsem vyměnil za trup K3000, plovoucí VOP nasadím do tří drážek z textitu a přišroubuji
ji dvěma M3 polyamid.šrouby.
Tak jsem dodělal načisto táhlo k výškovce a můj předpoklad, že půjde poměrně snadno sundat se potvrdil. Jediné, co bylo nutné udělat, bylo rozšířit otvor v trupu, aby v něm kovová vidlička nedrhla a dala se dostatečně rozevřít. Ani táhlo do trupu nezapadne, pokud se servo nechá pro transprot v krajní poloze. Jen je třeba nezapnout model, pokud není připevněna výškovka.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Proto bych na konec vlepil kousek trubičky, aby táhlo nezapadlo, ani v druhé krajní poloze serva.Karel Mrázek napsal: Jen je třeba nezapnout model, pokud není připevněna výškovka.
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Milan Chalupník napsal: Velice podivné, přijímač máš také na 8,4V, nebo na 5V?
Všechno 8,4 V. Když to přepojím na 5 V, chodí vše včetně vzpomínaného serva, Vrátím zpět na 8,4 V a servo se ani nehne. Vše ostatní chodí.
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-