Větroň K3600

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16431 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Větroň K3600
Tak jsem včera opět ladil K3600, první čtyři starty spokojenost, ze 70 až 100 m bez problémů ustředění v termice a deset minut. Při výměně baterie před pátým letem vyhořelo jedno servo KST X08 a vzalo s sebou i přijímač a baterii, ve které se přepálil plíšek, spojující články. Něco takového se mi nikdy nestalo ani s levnými čínskými servy. Ještě že se to stalo na zemi. Napájení dva články LiPol, na které by tato serva měla být dimenzována. Je to už druhé, které mi odešlo v krátké době po sobě.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16432 napsal bohuslav majercik
Odpověď od bohuslav majercik na téma Větroň K3600
Možno bude treba trochu porátať momenty serva : www.lmkbabice.cz/?p=243

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16436 napsal Wasa
Odpověď od Wasa na téma Větroň K3600
No ja mám KST X08 v F3K hádzadle (Maia) pol roka, a jedno mi opakovane blbne, druhé OK:
- stále musím strediť, furt sa rozíde, aj 5x za 3 hod.
- občas zblbne úplne, rozkmitá sa podobne ako kedysi na FM rušenie. Stalo sa to za pol roka tak 6, 7 x a dva krát som to nezvládol a švihol dosť do zeme (drobné opravy). Pomôže len vypnúť a zapnúť napájanie.

Napájané napriamo 2S LiFe

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16442 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Větroň K3600
Jestli jsou serva od nas, samozrejme vymenime. Poruchovost serv 08 je asi tak 1%. Opakovani zavady u jednoho člověka je dost divne.

Ted jako uživatel:
Napajeni napřímo ze 2S se mi vůbec nelibi a nikdy bych je nepouzil.. Takove napeti (8,4V) tam dlouho není, rychle poklesne na tech rekneme 7,4V. Takze pro "zlepseni parametru" serva to nedava vůbec smysl.
Ale vyssi napeti je tam dost dlouho na to, aby se diky nemu něco stalo. Rozdil vykonu při napajeni 8,4 a 7,4 totiž není maly! Musí se porovnávat 2. mocniny a pak je diference cca 30% (8,4**2/7,4**2).
Ano, na papiru je povolenych 8,4, ale nam jde spis o spolehlivost a bezpečnost.

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16443 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Větroň K3600
Děkuji za nabídku, od Vás mám ale jen jedno a netuším jestli je to zrovna to, které shořelo. To předchozí pokažené (neshořelo, přestalo pracovat při vyšším napětí než 5,5 V) určitě od Vás nebylo, tím Vaším jsem ho nahrazoval. Elektrickou instalaci předělávám na 6 V, tak snad už bude pokoj, přijde mi potom ale zbytečné dávat peníze za tak drahá serva.

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16447 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Větroň K3600
Pro Bohuse:
[img]http://www.horejsi.cz/PhotoGallery/_temp/Zavit souosy.jpg[/img]

Vygenerováno za 0.306 sekund