RCEV 2014 - Schváleno

Více
12 roky 7 měsíce nazpět #11268 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: RCEV 2014 - Schváleno
ja vim,ale rekli jsme si to predem. Nerikam, ze moje reseni je spravne, ale JE proti pravidlum? vzhledem k tomu, že pokud by se restart neprovedl tak budu mit na vyskomeru po pristanu nulu (opetovne pusteni motoru), pripada mi to zbytecne. To je cele. Pokud je striktne vyzadovano odpojeni baterie, ja s tim nemam problem. Koneckoncu v polance jsem opakoval ve finale a baterii jsem odpojil.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 7 měsíce nazpět #11269 napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Re: RCEV 2014 - Schváleno

Aleš Krátký napsal: ja vim,ale rekli jsme si to predem. Nerikam, ze moje reseni je spravne, ale JE proti pravidlum? vzhledem k tomu, že pokud by se restart neprovedl tak budu mit na vyskomeru po pristanu nulu (opetovne pusteni motoru), pripada mi to zbytecne. To je cele. Pokud je striktne vyzadovano odpojeni baterie, ja s tim nemam problem. Koneckoncu v polance jsem opakoval ve finale a baterii jsem odpojil.

Podle mě to je jasně proti pravidlům, ten mód má i jiná specifika a kdo ví co bude dále. Před dalším pokusem provedeš restart výškoměru. Měl by jsi více dbát na to, co píšeš.

Více
12 roky 7 měsíce nazpět #11270 napsal sgames
Já si myslím že není... a o jiných specifikách fakt nevím. Hádat se ale nebudeme ?.

Bohužel v pravidlech není napsáno, jak restart provést. A na tom se snad shodneme všichni. Pokud organizátor vyžaduje hardwarový restart, udělám ho. Pokud nepožaduje nebudu ho dělat. Takový je můj osobní názor

Více
12 roky 7 měsíce nazpět #11271 napsal Radim Barč

Aleš Krátký napsal: Já si myslím že není... a o jiných specifikách fakt nevím. Hádat se ale nebudeme ?.

Bohužel v pravidlech není napsáno, jak restart provést. A na tom se snad shodneme všichni. Pokud organizátor vyžaduje hardwarový restart, udělám ho. Pokud nepožaduje nebudu ho dělat. Takový je můj osobní názor

Je tam snad jasně psáno, že TY musíš provést vynulování (reset) výškoměru, ne výškoměr sám.
Pokud zapneš motor pod jistou výškou, stane se při tréninkovém módu po přistání co? Čárečky asi neuvidíš.

Více
12 roky 7 měsíce nazpět #11272 napsal sgames
Jako že bych se vypínal POD 5 metrů ? Radime to už je asi trošku divočina ne ?

c) Před druhým pokusem může soutěžící na modelu provést pouze nastavení, drobnou opravu modelu, výměnu
vrtule a musí provést vynulování (reset) výškoměru, nejlépe přerušením napájení zařízení.

To už můžu rovnou protestovat, že vrtuli na tvém Zenovi vyměnil vrtuli Petr Slezák.

OK, tak udělame nějaký "Whisl-list", kde budeme psát kde vznikají spory, nedávají smysl atd. a hold se při první možnosti tyto nejasnosti změní, vyjasní nebo se budou respektovat obecně zvěřejněné výklady těchto bodů ? Protože v pravidlech je očividně dost dvojsmyslů a nejasností, které vylézají až nyní....

Více
12 roky 7 měsíce nazpět #11273 napsal Radim Barč
Jo a podívej se do specifikace výškoměru 9.6.8.9.4.h
Tyhle tvoje výklady pravidel mě vytáčejí podstatně více, než jakékoliv uštěpačné poznámky.

Vygenerováno za 0.194 sekund