- Obdržená poděkování: 0
Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
- Petr Kurjan
- Expert
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7884
napsal Petr Kurjan
Odpověď od Petr Kurjan na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Tohle je docela zajímavý a řekl bych, že i důležitý argument pro malé F5J-100". Letadlo o rpzpětí 2-2,5m se zatížením okolo 20g už opravdu není problém postavit doma, sám takové vozím jako náhradní model pro případ nouze. Váží kolem 640g, stoupavost je na RCEK malá, ale je hodné a v termicce se chová opravdu lépe, než lehký Daidalos, který je třeba skoro stále řídit.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
13 roky 10 měsíce nazpět #7885
napsal sgames
co je na tom nelogickeho mi vysvetli, nejak se nechytam.
Odpověď od sgames na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
ne nepisu, rozestupy ve vysledcich jsou zhruba stejne v obou kategoriich. ALE kdyz to prezenes s motorem nebo vyskou,tak i ztraty jsou zhruba stejne velke.Petr Dušek napsal: Aleši, jen jsem ukazoval, že píšeš každou chvíli něco jiného, podle toho co se ti zrovna víc hodí... to opravdu logické není
co je na tom nelogickeho mi vysvetli, nejak se nechytam.
no nejsem si jist, ze tezsi ero poleti lepe ale to je asi jen muj problem. zvlaste pokud se bude letat nize a nize, tak vaha bude hrat vyznamou roli i zde, protoze gravitace je svine at chcete nebo ne.imho u vsech nasich letadel je letovy projev "divny" , ono komu by se zdal normalni styl papir ve vetruTomáš Hrubý napsal: Aleši, s tou hmotností je to trochu složitější...
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7886
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Sám jsi uváděl příklad, kde při stejné situaci je bodový rozdíl v RCEK 15 bodů a v F5J ca. 100 bodů, a teď tvrdíš, že rozdíly jsou stejné??Aleš Krátký napsal: ...co je na tom nelogickeho mi vysvetli, nejak se nechytam.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7887
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
...výsledek je stejný
13 roky 10 měsíce nazpět #7888
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
jo táák, konečně mi to seplo
ano v tomto konkrétním případě to byl masox, ale ja se bavím o těsnosti výsledků. tam prostě nevidím rozdíl mezi RCEK a FAI F5J. vše je tam o desetiny bodů zejména na postupově-finálových pozicích.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7889
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Já to vzdávám, kdo nechce chápat, nepochopí...
V Bořeticích za celkem ideálního počasí ztrácel poslední finalista na prvního 260 bodů a ty tady píšeš o těsných rozdílech v desetinách bodů :roll: .
V Bořeticích za celkem ideálního počasí ztrácel poslední finalista na prvního 260 bodů a ty tady píšeš o těsných rozdílech v desetinách bodů :roll: .
Vygenerováno za 0.406 sekund