- Obdržená poděkování: 0
Obecné tlachání o RCEV
12 roky 1 týden nazpět #12616
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Re: Obecné tlachání o RCEV
stejně bych raději nějaké argumenty, proč je nutné mít RCEV ve formátu, který některé lidi odrazuje. H.
A naopak, co se soutěžení týká, jsem úplný začátečník. Pravidla RCEV mě ale oslovila natolik, že jsem si pořídil Daidala (dnes mi došel, ještě jsem ani krabici nerozbalil) a začátkem července chci absolvovat zkušebně svou vůbec první soutěž. Akorát nebudu mít dostatečně natrénováno, asi to bude trochu jiné létání než s Orlicí v termice nebo na svahu a s vlečnou.
A naopak, co se soutěžení týká, jsem úplný začátečník. Pravidla RCEV mě ale oslovila natolik, že jsem si pořídil Daidala (dnes mi došel, ještě jsem ani krabici nerozbalil) a začátkem července chci absolvovat zkušebně svou vůbec první soutěž. Akorát nebudu mít dostatečně natrénováno, asi to bude trochu jiné létání než s Orlicí v termice nebo na svahu a s vlečnou.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 1 týden nazpět #12617
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Obecné tlachání o RCEV
Nj Petře, jenže o tom to je... Tiskárnu nemusíš mít, stejně tak jako centrálu, ba dokonce ani ozvučení a když na to příjde tak ani počítač. Ale Ondra dělá, jako by to bez toho nešlo.
Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta. Nic nedělej (týmy, vyjímky, zvuky atp) a je to.Lidé si většinu problému udělají sami.
Já si dovedu představit RCEV klidně jen s papírem a kalkulačkou (mobilem) a to je vše. Ale nelíbí se mi to ohýbání reality "NEJDE"
Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta. Nic nedělej (týmy, vyjímky, zvuky atp) a je to.Lidé si většinu problému udělají sami.
Já si dovedu představit RCEV klidně jen s papírem a kalkulačkou (mobilem) a to je vše. Ale nelíbí se mi to ohýbání reality "NEJDE"
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 1 týden nazpět - 12 roky 1 týden nazpět #12618
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Obecné tlachání o RCEV
Dobrá rada, ale moje verze SORGu (V4-4.2.6.) kategorii RCEV nezná ??Aleš Krátký napsal: Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta.
Poslední úprava: 12 roky 1 týden nazpět
12 roky 1 týden nazpět #12619
napsal sgames
A proto bude dneska aktualizace
. Ale vidíš, že se stačí ozvat a nějaký blb problém ochotně a rád vyřeší. Blok zůstane pořád Blokem. Můžeš si stěžovat jak chceš, ale rychleji psát nebude.
(nebo vyberu F5J)Petr Dušek napsal:
Dobrá rada, ale moje verze SORGu (V4-4.2.6.) kategorii RCEV nezná ??Aleš Krátký napsal: Ad SORG. Ano je složitý, ale pokud si s tím nevíš rady, prostě dej " RCEV" a basta.
A proto bude dneska aktualizace
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 1 týden nazpět #12620
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Obecné tlachání o RCEV
Tak dík za tu aktualizaci... ale že tam RCEV není jsem tady psal už 19. dubna po soutěži.
Ten vtip s Blokem jsem nepochopil, ale to nevadí
.
Ten vtip s Blokem jsem nepochopil, ale to nevadí
12 roky 1 týden nazpět #12621
napsal sgames
Nevadí, nech být blok blokem
raději to nebudu vysvětlovat, to se u vtipů nedělá...
Nj, jsem se stěhoval atd, takže nebyl čas ani chuť bohužel. Už to ale slyším z tolika stran, že to raději udělám dneska
Nj, jsem se stěhoval atd, takže nebyl čas ani chuť bohužel. Už to ale slyším z tolika stran, že to raději udělám dneska
Vygenerováno za 0.288 sekund