RCVEM (védvojky s el. motorem)

Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18799 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
Aleši, já vím, není to se mnou jednoduchý, ale jak si byl v tom posunování, tak zůstala v otevřených přihláškách viset ta naše už odlítaná soutěž z dubna. Bo se u ní objevilo datum konání té posunuté z července na srpen. Tak snad do třetice, co?? :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18801 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
no tak snad ok.
ale pro priste mi nepiste sakra do jednoho tematu (jeste k tomu tak obecne pojmenovaneho) informace o druhe soutezi.
vzdy zakladejte nove temata, nejlepe s nazvem a datumem akce !

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18866 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
O víkendu se v Uničově odlítala další soutěž téhle klubové kategorie. Lítala se souběžně s RCEP, kterou si zvolili 4 soutěžící. Podle RCVEM nás nakonec lítalo 8, převážně F5J čkařů. Ti mají totiž logicky nainstalovaný F5J firmware a tudíž zvolili RCVEM, kde není nezbytné nastavení vypínací výšky, ani omezené rozpětí. Před soutěží se vášnivě debatovalo, všelijak argumentovalo a nakonec i lítalo. Teda spíš viselo, bo funělo celkem dost, odhadem 6-7 m/s, v nárazech i víc. Nejodvážněji lítal Marko, díky čemuž měl možnost zkontrolovat stav plodin na okolních polích. Na exkurzi v nedaleké továrně naštěstí nedošlo. Titul kosmonauta získal Lojza Hrabáček, který zásadně vypínal nad 200 metrů, čímž nasbíral hafo odčítacích bodů, až sem měl strach že mu žádný nezbudou :) Vyvrátil tím ale názor, že v určitém počasí se vyplatí vypnout výš i přes tříbodovou penalizaci. Mě se snad zase podařilo zmírnit až panický strach z ,,velkejch ér" některých zastánců omezení rozpětí. Skončil sem nakonec se stopalcovkou na druhým místě. Z mého pohledu byla soutěž fajn a Tomášovi za ni ještě jednou díky.
Fotky petrbor.rajce.idnes.cz/20170520_RCEP_RCVEM_Litovel/

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18868 napsal hrabacek
Pavel zapoměl dodat, že mně radil kdy mám vypnout.Ha,ha ono to bylo vejš!!! 260 m, -255 bodů.

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18869 napsal Radek Novotny
Šmarjá Lojzo, jak to, že ty, takovej ostřílenej F5J-čkař, si musí nechat radit ohledně výšky??? B)

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18871 napsal hrabacek
Ono to nebylo tak jednoduché nalétat 7 min. s érem 1850 g. Jeden let výška 168 a čas asi 6,20 min. Kolik létals v Hořicích?????

Vygenerováno za 0.217 sekund