- Obdržená poděkování: 0
RCEP v roce 2019
6 roky 6 měsíce nazpět - 6 roky 6 měsíce nazpět #22460
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP v roce 2019
Ahoj Tome, mrknu na to. Jinak ohledně fw sem si s klukama z aerobtecu psal na začátku roku. Oslovil sem je, jestli by nám neudělali fw pro RCEP. V podstatě sem po nich chtěl klon fw 5.6 pro F5J s odemčenou vypínací výškou. Nakonec mě to slíbili s tím, že jo, ale že neví kdy, to bylo v dubnu:
Dobrý deň,
ďakujem za pripomenutie.
Vieme to implementovať tak, že bude vo firmvéri braná do úvahy len vypínacia výška, ostatné parametre budú napevno podobne ako v F5J.
Neviem Vám však v tomto momente sľúbiť, kedy sa to zvládneme zrealizovať.
Aha, tak nemrknu. Je to zatím opravdu jen pro nano a já mám všechny čtyřky
Dobrý deň,
ďakujem za pripomenutie.
Vieme to implementovať tak, že bude vo firmvéri braná do úvahy len vypínacia výška, ostatné parametre budú napevno podobne ako v F5J.
Neviem Vám však v tomto momente sľúbiť, kedy sa to zvládneme zrealizovať.
Aha, tak nemrknu. Je to zatím opravdu jen pro nano a já mám všechny čtyřky
Poslední úprava: 6 roky 6 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
6 roky 6 měsíce nazpět #22467
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma RCEP v roce 2019
Pavle nemusíš na ty výškoměry spěchat, budeme létat jako dosud bez schválených pravidel. Předseda elektroletů nedoporučil jejich schválení. To nevadí, létáme pro radost a soutěže RCEP budeme dál hledat mezi drakiádama a různými srazy.
6 roky 6 měsíce nazpět #22468
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP v roce 2019
Tak ještě že máme možnost azylu tady na Stoupáku, děkujeme Aleši
.
Seznam soutěží a informace okolo RCEP na příští rok budou v novém vlákně tady:
stoupak.cz/forum/rcev-a-male-vyskomery-o...875-rcep-v-roce-2020
a taky předpokládám, že Aleš nadále povede RCEP v místním kalendáři soutěží, včetně možnosti přihlašování. Tahle věc se mě hodně líbí a díky za ni.
V kalendáři akcí SMČR budeme sice někde v koutě, ale na plnění případné pojistné události to snad stačí. To je vlastně asi taky jediný důvod, proč to na SMČR posíláme.
Seznam soutěží a informace okolo RCEP na příští rok budou v novém vlákně tady:
stoupak.cz/forum/rcev-a-male-vyskomery-o...875-rcep-v-roce-2020
a taky předpokládám, že Aleš nadále povede RCEP v místním kalendáři soutěží, včetně možnosti přihlašování. Tahle věc se mě hodně líbí a díky za ni.
V kalendáři akcí SMČR budeme sice někde v koutě, ale na plnění případné pojistné události to snad stačí. To je vlastně asi taky jediný důvod, proč to na SMČR posíláme.
Vygenerováno za 0.163 sekund