Soutěže v roce 2013

RCEK Chomutov č.613, 17.8.2013

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10333 napsal Mirek Kotula
A jak by se ta kategorie jmenovala? Mám na mysli kategorii, kde by se dala použít éra, která používáme letos pro kategorii RCEK. Jedna kategorie je už naživu?, ale je to další speciál :whistle: o rozpětí 2,5m, tak že další investice do modelu?
Jinak v Chomutově soutěž výborná, počasí ideál, až na to vedro, ve stínu 30st.C. Radku bylo to bezva. I díky večerním grilovaným žebrům.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10334 napsal Radek Novotny
Právě jsem ztrestal ty Svijany od tebe, dík :P

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10335 napsal Petr Dušek
Šéftrenér tady psal, že stopalce pravděpodobně budou příští rok v pravidlech a už má i vybraného trenéra... ale pro mě by byla samozřejmě lepší volba normální "velké" F5J bez přívlastků, v Chomutově je na to letiště dost velké a pořadatelé i piloti dostatečně šikovní... ;)

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10344 napsal draceq

Mirek Kotula napsal: Jedna kategorie je už naživu?, ale je to další speciál :whistle: o rozpětí 2,5m, tak že další investice do modelu?

Mno, je sice pravda, že větší letadlo je občas lepší, ale není podmínka, že se Stopalce (RCE1) musí lítat s letadlem, co má přesně 2,5 metru....těch 100 palců je HORNÍ hranice. Většina lidí lítá aktuálně Stopalce s tím samým, co má na RCEK. Poslední soutěž RCE1 na Dinoletišti odlétal Petr Kurjan s 2m Daidalem (i když má i 2,5 metrového, ale toho poněkud "upravil" v předchozí soutěži RCEK, takže následně lítal s náhradním modelem) a bral 6 místo z 16... spoustu 2,5m speciálů nechal za sebou... Já osobně jsem asi 2 soutěže zpět bral s Magicem (necelé 2m) ve stopalcích bronz, teď s Daidalem 2,5m jsem byl 13.... takže opravdu není nutné investovat hned do nového letadla...

Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10349 napsal Radek Novotny
Model s větším rozpětím je na tom vždycky líp než ten s menším rozpětím. A rozdíl 2m a 2.5m je znát jako blázen... Proto taky dost lidí hned přezbrojuje, a objednává letadlo s 2.5m rozpětím.
Neumím si představit, že by třeba lítaly F3K s menším rozpětím než to maximální 1.5m ;)
Lítat RCE1 s 2metrovkou samozřejmě jde, ale pilot má proti 2.5m hendikep, se kterým se musí vypořádat...

Já mám stejně radši dvoumetrovky, a budu lítat kategorii RCE2, jako max. 2m rozpětí... B) Co vy na to, krkonošáci....? :)
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10350 napsal Vladimír Čermák
Pačtí Krkonošáci nemají výškoměr. :whistle: Takže ani RCE1,RCE2 či RCE3 :S

Vygenerováno za 0.277 sekund