- Obdržená poděkování: 1
Soutěže v roce 2013
F5j Holič
12 roky 10 měsíce nazpět #10205
napsal sgames
Kluci prý to byla nejdrsnejsi soutěž tohoto roku.kdo napíše článek ? Tomáš Hrubý nebo pan Valenta?
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 4
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 10 měsíce nazpět #10206
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: F5j holic
Já se musím nejprve vzpamatovat, ukazuje se, že tyhle akce jsou i děsný fyzický záhul, hlavně když vyjdou dva víkendy po sobě.
Mě se v neděli ráno udělalo vyloženě zle (bolesti hlavy atd.) a bylo mi totálně všechno jedno, což mě asi připravilo o finále stopalcovek, kluk jen zíral, jak vůbec nereaguji na to, co mi za letu říká atd![:-( :-(]()
Jinak ale velké finále BRUTAL - nebýt srážky Radka s Jurajem jsme asi viděli rekord v minimální výšce - Juraj vypínal 16m, Radek ovšem 10,7m !!!! A asi by to dali, na srážku došlo v momentu, kdy už se celkem spolehlivě středili a šli nahoru... No, večer sem nasdílím aspoň fotky, není jich moc, ale zrovna záběr těch dvou šílenců točících kus nad zemí a důkazová fotka displeje Radkova Altisu tam je
Mě se v neděli ráno udělalo vyloženě zle (bolesti hlavy atd.) a bylo mi totálně všechno jedno, což mě asi připravilo o finále stopalcovek, kluk jen zíral, jak vůbec nereaguji na to, co mi za letu říká atd
Jinak ale velké finále BRUTAL - nebýt srážky Radka s Jurajem jsme asi viděli rekord v minimální výšce - Juraj vypínal 16m, Radek ovšem 10,7m !!!! A asi by to dali, na srážku došlo v momentu, kdy už se celkem spolehlivě středili a šli nahoru... No, večer sem nasdílím aspoň fotky, není jich moc, ale zrovna záběr těch dvou šílenců točících kus nad zemí a důkazová fotka displeje Radkova Altisu tam je
12 roky 10 měsíce nazpět #10207
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: F5j holic
Právě na jejich lety narážím.pokud bys dokázal něco sepsat,byl bych ti velmi vděčen.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10208
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: F5j holic
Co to je prosím ten "holic", nikde na mapě jsem to nenašel??
12 roky 10 měsíce nazpět #10209
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: F5j holic
nebuď průďa.
psal jsem to z mobilu
psal jsem to z mobilu
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10210
napsal Tomas Hruby
Kup si iPhone, ten umí i česky :lol:
A jinak k dotazu - fotky ti závazně slibuji, ale článek ne, mám toho teď po večerech fakt dost, musím udělat různé opravy atd. Sice samé drobnosti, ale je toho děsně moc nahromaděného
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: F5j holic
Aleš Krátký napsal: nebuď průďa.
psal jsem to z mobilu
Kup si iPhone, ten umí i česky :lol:
A jinak k dotazu - fotky ti závazně slibuji, ale článek ne, mám toho teď po večerech fakt dost, musím udělat různé opravy atd. Sice samé drobnosti, ale je toho děsně moc nahromaděného
Vygenerováno za 0.268 sekund