- Obdržená poděkování: 0
Předběžné termíny soutěží v roce 2014
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10918
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Předběžné termíny soutěží v roce 2014
Mirku, jenom připomenu to, co už jsem psal ohledně soutěže v Poříčí. Termín 17.8. pro F5J jde proti nabitému soutěžnímu týdnu této kategorie na Slovensku, možná by se dal najít termín vhodnější??
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10933
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: Předběžné termíny soutěží v roce 2014
Petře, nejsem pořadatel, jsem pouze účastník této soutěže. Budu ale, u nás kompetentní lidičky informovat.
12 roky 8 měsíce nazpět #10935
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Předběžné termíny soutěží v roce 2014
snad jsem to doplnil vse.
jinak by bylo fajn, kdyz uz nekdo hodil pokusnou RCEV aby ji nedal na konec sezony, ale pokud mozno jako prvni... testovat neco na konci roku je prinejmensim zvlastni.
jinak by bylo fajn, kdyz uz nekdo hodil pokusnou RCEV aby ji nedal na konec sezony, ale pokud mozno jako prvni... testovat neco na konci roku je prinejmensim zvlastni.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10940
napsal Petr Dušek
Informuj je tedy také o tom, že 15.6. je soutěž v Přáslavicích a 14.9.je již tradiční termín pro podzimní soutěže v Plzni. Pokud byste si podrželi termíny z letoška, vycházelo by to 8.6. a 24.8., tam by nebyl žádný problém... tedy až na zvolenou kategorii
.
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Předběžné termíny soutěží v roce 2014
Nějak vašemu způsobu komunikace nerozumím, ale to není moje věc...Mirek Kotula napsal: Petře, nejsem pořadatel, jsem pouze účastník této soutěže. Budu ale, u nás kompetentní lidičky informovat.
Informuj je tedy také o tom, že 15.6. je soutěž v Přáslavicích a 14.9.je již tradiční termín pro podzimní soutěže v Plzni. Pokud byste si podrželi termíny z letoška, vycházelo by to 8.6. a 24.8., tam by nebyl žádný problém... tedy až na zvolenou kategorii
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10942
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: Předběžné termíny soutěží v roce 2014
Poznámka k těmto návrhům termínu z jiného konce - nenašel by se mezi pořadateli akcí F5J někdo, kdo by měl zájem akci převést do statutu MČR?
Je to celkem bez diskuse možné - probíralo se to už loni a u kategorií FAI je možné pořádat MČR i při předběžných pravidlech. Ryze formálně tedy klidně mohlo být MČR už letos, ale došlo se asi k správnému závěru, že by to bylo přeci jen předčasné.
V roce 2014 ale už asi žádný důvod nestojí v cestě vyhlášení MČR (případně Mezinárodního mistrovství ČR, výklad pojmů je v zápise www.svazmodelaru.cz/odbornosti/klem/zpravy/Zapis17.pdf ).
V seznamu kategorií pro MČR v daném zápise sice F5J není, ale myslím si, že pokud by někdo měl zájem a oslovil SMČR (termín do 15.10.), tak by to nejspíš schváleno bylo.
Je to celkem bez diskuse možné - probíralo se to už loni a u kategorií FAI je možné pořádat MČR i při předběžných pravidlech. Ryze formálně tedy klidně mohlo být MČR už letos, ale došlo se asi k správnému závěru, že by to bylo přeci jen předčasné.
V roce 2014 ale už asi žádný důvod nestojí v cestě vyhlášení MČR (případně Mezinárodního mistrovství ČR, výklad pojmů je v zápise www.svazmodelaru.cz/odbornosti/klem/zpravy/Zapis17.pdf ).
V seznamu kategorií pro MČR v daném zápise sice F5J není, ale myslím si, že pokud by někdo měl zájem a oslovil SMČR (termín do 15.10.), tak by to nejspíš schváleno bylo.
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10954
napsal Mirek Kotula
Termíny soutěží, si určují pánové, co soutěže fyzicky pořádají s ohledem na svoje osobní volno, mají závazky i v jiných oblastech, např. pořádání motokrosů a účasti na nich, hasičské soutěže, diskotéky a rodinné povinnosti. Petře, termíny soutěží s naší komunikací, nemá vůbec nic společného, nevím, co na tom vidíš podivného. Modelářské soutěže, jsou pro ně na druhém, třetím, nebo dalším místě.
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: Předběžné termíny soutěží v roce 2014
Petr Dušek napsal:
Nějak vašemu způsobu komunikace nerozumím, ale to není moje věc...Mirek Kotula napsal: Petře, nejsem pořadatel, jsem pouze účastník této soutěže. Budu ale, u nás kompetentní lidičky informovat.
Informuj je tedy také o tom, že 15.6. je soutěž v Přáslavicích a 14.9.je již tradiční termín pro podzimní soutěže v Plzni. Pokud byste si podrželi termíny z letoška, vycházelo by to 8.6. a 24.8., tam by nebyl žádný problém... tedy až na zvolenou kategorii.
Termíny soutěží, si určují pánové, co soutěže fyzicky pořádají s ohledem na svoje osobní volno, mají závazky i v jiných oblastech, např. pořádání motokrosů a účasti na nich, hasičské soutěže, diskotéky a rodinné povinnosti. Petře, termíny soutěží s naší komunikací, nemá vůbec nic společného, nevím, co na tom vidíš podivného. Modelářské soutěže, jsou pro ně na druhém, třetím, nebo dalším místě.
Vygenerováno za 0.223 sekund