F5J Týnec n S, Poříčí n Sázavou

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13076 napsal sgames
kluci pošle mi to někdo ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13145 napsal Petr Cejnar
Výsledky v příloze

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13158 napsal Jan Kubica
Petře,

asi si to u Tebe rozliju, ale v pravidlech F5J je napsáno, že do finále postupuje 1/3 soutěžích, avšak minimálně 6 a maximálně 14. Při méně než 20 lidech se finále létat nemusí. Tréner u toho byl a asi neprotestoval, ale mně přijde 50% finále proti pravidlům.
H.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13159 napsal Radek Novotny
Nooo, teda dle toho co píšeš, mělo být finále spíše s 6 lidmi, a těch 50% proti pravidlům není... :huh: ...hmm, teda vlastně možná je... Finále tedy možná vlastně ani nemělo být... Alespoň se na příkladech můžem poučit na příště... Co si o tom myslí trenér?

V každém případě o nic nejde, stejně se bonusové body za umístění neudělují, takže v žebříku F5J je to beze změn, a vynikající Tramínek jsem už vypil, a za druhé místo (po základu) byl stejně úplně ten samý... :P
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13160 napsal Jan Kubica
Radku, já si myslím, že finále být nemělo.

Podle pravidel F5J (a dále rozlišuji povinnost a doporučení):

- v každé skupině (i kvalifikačních kol) by mělo být nejméně 6 pilotů (5.5.11.8.1), tj. doporučení
- do finále postupuje 30% pilotů (zaokrouhleno dolů), minimálně 6, maximálně 14 (ředitel soutěže může maximum snížit) (5.5.11.13. b), tj. povinnost
- finálové lety by měly být minimálně 3 a maximálně 4, ředitel soutěže může kvůli špatnému počasí snížit počet letů na 2, (5.5.11.13. c), tj. doporučení
- když je méně než 20 pilotů, tak se finále létat nemusí (5.5.11.13. d), tj. doporučení

Logiku to nemá (třeba když je odstavec b), už nemusí být d), počet finálových letů je jen doporučení), ale já tomu rozumím tak, že:
- na finále musí být v soutěži minimálně 20 pilotů, aby bylo možno splnit podmínku, že do finále postupuje 30% pilotů a musí jich být nejméně 6 (30% z 20 je 6)
- pokud je pilotů v soutěži méně, finále se neletí
- když se finále letí, potom na 3 nebo 4 lety; pokud nezačne pršet, nepadne tma nebo mlha, v takovém případě se letí jen 2 finálová kola

H.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13161 napsal Petr Cejnar
Honzo, mě už nemůže nic ......., klucí letěli 7 letů, plus finále, 6 finalistů nemohlo být protože bylo jen 5 startovišť a 50% je více než 30% a kdyby přijelo o 5 lidí více tak by startovalo též 5 finalistů a bylo by to přesně 30% a pravidla by to též nesplnilo, protože to není 6 lidí a tak příště by museli přijet ještě dalších 3 aby bylo 18 lidí a pak vyhovíš pravidlům. Pro příště není li 18 a více soutěžících - není finále. HONZO JE TO TAK OK ?????????? :( ;) :P :ohmy: :lol: :woohoo: :evil:
Tramínek byl dobrý za druhé místo CO?
A vo.. vo... vo to de!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vygenerováno za 0.233 sekund