F5J - Plzeň Jižní Sekce

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13300 napsal RobertJicha
Chtěl bych vás tímto pozvat na naši podzimní F5J, která se koná 21.9.2014. Níže naleznete propozice. Občerstvení bohužel nejsme schopni na neděli zajistit. Sváču tedy nezapomeňte přibalit!

Pozor změna!! Soutěž je přeložena na sobotu 20.9.2014. Odlétá se po ukončení soutěže RCEK.

Z důvodu nepřízně počasí a osudu byla soutěž zrušena bez náhrady.

Náčelník klubu, Robert Jícha
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13314 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Ahoj Roberte, otázka na facku (já vím :-( ) - nechceš to přeložit na první víkend v říjnu nebo na neděli 28.9. po sobotních RCEV v Hořicích ? Hodně lidí jede do Přáslavic na dvousoutěž F5J/RCEV, další (třeba já) dokonce tento víkend už vůbec nedají po dlouhé šňůře dvoudenních mezinárodních, která skončí až teď ve Weilheimu.
Je mi jasné, že to život zkomplikuje a navíc bude narůstat riziko problémů s počasím, ale docela bych se obával o účast - abys tam neměl pod 10 lidí...
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13333 napsal RobertJicha
Odpověď od RobertJicha na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Nevim, fianlni porada bude zitra, nebo v patek. Pak sem napisi zavazne rozhodnuti na tvuj podnet.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13334 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Na rovinu to neumím odhadnout, vím ale, že určitě nedorazí nikdo "více z východu", stejně jako třeba Petr Nehera - ti budou v Přáslavicích. Já s klukem to nedám proto, že už opravdu potřebuji být jeden víkend doma - trojboj Holíč-Oberpullendorf-Weilheim bez přestávek už je prostě moc :-( Tuším o cestě k tobě uvažoval Standa Perkovič, možná Radek a pár lidí z Prahy, ale pokles účastníků prostě bude.

Je to obecně docela problém, u F5J je letos těch konfliktů s mezinárodními akcemi hodně a ke všemu zlému to dále zahušťují domácí akce v jiných kategoriích (hlavně RCEV). Už to letos do jisté míry odnesly tři F5J soutěže - Lomnice a Poříčí v srpnu značným poklesem počtu účastníků, Havlíčkův Brod bylo dokonce nutné úplně zrušit, ty jsi teď už vlastně čtvrtý kandidát na jisté komplikace :-(
Mimochodem to není žádné české specifikum, všiml jsem si, že Slováci se dohadují o tom samém tento víkend, kdy se jim pro ně možná největší čistě domácí soutěž F5J v Nitře kryje s finálem Eurotour.
Na tohle jsme dosud u elekter nebyli zvyklí, všechno bylo víceméně národní, u F5J ale nastává trochu nová situace, kdy existuje Eurotour/World Cup, ale vedle toho se běžně létají i relativně malé regionální akce...

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13335 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
... a proto trenér F5J jistě na rok 2015 pomůže pořadatelům termíny lépe sladit ;) .

Sice OT, ale když už jsme u toho - už se rýsuje nějaký pořadatel MČR F5J 2015 ??

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13336 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Akce plánujeme každý rok tady na stoupáku pokud vím, a o konfliktech jsme většinou věděli. Bohužel se pak některé akce posunuly a už to šlo ruku v ruce.

Vygenerováno za 0.255 sekund