- Obdržená poděkování: 0
F5J - Plzeň Jižní Sekce
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13337
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Pro Aleše - podle mě se spíš trochu podcenila ta F5J specifika, popravdě bych třeba nečekal, že Holíč povede až k totálnímu zrušení Havlíčkova Brodu...
Pro Petra - s MČR je problém. Tobě se do toho nechce (důvody chápu, probírali jsme osobně), objevil se nápad na Chomutov, tam to ale mimo jiné naráží na objektivní problém Standy, který očekává určité osobní komplikace a tak se na to necítí (nechci rozebírat, je to jeho soukromá věc, jen konstatuji, že jeho důvody jsou opravdu závažné a nelze mu nic vyčítat).
Další varianta zatím není (mám na mysli klasické MČR, zkusit se domluvit s Jurajem, aby Bořetice pořádal jako "mezinárodní mistrovství ČR" by asi šlo).
Pro Petra - s MČR je problém. Tobě se do toho nechce (důvody chápu, probírali jsme osobně), objevil se nápad na Chomutov, tam to ale mimo jiné naráží na objektivní problém Standy, který očekává určité osobní komplikace a tak se na to necítí (nechci rozebírat, je to jeho soukromá věc, jen konstatuji, že jeho důvody jsou opravdu závažné a nelze mu nic vyčítat).
Další varianta zatím není (mám na mysli klasické MČR, zkusit se domluvit s Jurajem, aby Bořetice pořádal jako "mezinárodní mistrovství ČR" by asi šlo).
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13339
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Ke konfliktům - raději pojedu 2 hodiny do Plzně než 6 hodin do Olomouce. Podle mě 2 soutěže na opačných koncích republiky nevadí. Nebo jedna v Česku a druhá mezinárodní. Podle mě lidí, co chtějí létat mezinárodně je o dost méně než potenciálních zájemců o F5J.
Mimochodem to příští rok může být ještě horší, protože dost pořadatelů uvažuje o létání F5J namísto RCEV, právě proto, aby bylo více lidí - s malým létat velké lze, zatímco naopak to nejde. H.
Mimochodem to příští rok může být ještě horší, protože dost pořadatelů uvažuje o létání F5J namísto RCEV, právě proto, aby bylo více lidí - s malým létat velké lze, zatímco naopak to nejde. H.
11 roky 9 měsíce nazpět #13340
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
je fakt, že Bořetice jsou takovou špicí u nás.
Tome Holič se dvakrát posouval až se trefil ho havlbrodu
11 roky 9 měsíce nazpět #13341
napsal sgames
Létat ano, ale to je tak všeJan Kubica napsal: s malým létat velké lze, zatímco naopak to nejde. H.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13342
napsal Tomas Hruby
Abychom si rozuměli, já to nikomu nevyčítám - některé věci se prostě sešly tak nějak samy. A jsem si naprosto jistý, že se podobné věci budou opakovati v budoucnu, nedělám si žádné iluze. Nicméně pokud to aspoň trochu půjde, tak bychom se měli snažit o omezení konfliktů.
Ad malé-velké - víš Aleši, zrovna Honza názorně ukazuje, že zas tak moc do počtu s "malým" nejsi. Tohle je moje asi jediná výhrada proti RCEV (kterou snadno dohledáš i ve starších debatách) - preferoval bych více lidí na F5J s tím, že první zkušenosti klidně mohou získávat za méně peněz. Bohužel vytvoření samostatné RCEV asi směřuje k tomu, že se na to hodně lidí bude specializovat (náznaky vidíme už letos) a tak to může spíš než vytváření podhoubí naopak soutěžící odsávat. Navíc existují jisté náznaky, že bude opravdu trochu odlišný přístup v Čechách a na Moravě, což taky není nic moc. Moc rád bych se mýlil, fakt, tohle je případ,kdy prostě nechci mít pravdu, ale... :dry: :huh:
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Aleš Krátký napsal: je fakt, že Bořetice jsou takovou špicí u nás.
Abychom si rozuměli, já to nikomu nevyčítám - některé věci se prostě sešly tak nějak samy. A jsem si naprosto jistý, že se podobné věci budou opakovati v budoucnu, nedělám si žádné iluze. Nicméně pokud to aspoň trochu půjde, tak bychom se měli snažit o omezení konfliktů.
Ad malé-velké - víš Aleši, zrovna Honza názorně ukazuje, že zas tak moc do počtu s "malým" nejsi. Tohle je moje asi jediná výhrada proti RCEV (kterou snadno dohledáš i ve starších debatách) - preferoval bych více lidí na F5J s tím, že první zkušenosti klidně mohou získávat za méně peněz. Bohužel vytvoření samostatné RCEV asi směřuje k tomu, že se na to hodně lidí bude specializovat (náznaky vidíme už letos) a tak to může spíš než vytváření podhoubí naopak soutěžící odsávat. Navíc existují jisté náznaky, že bude opravdu trochu odlišný přístup v Čechách a na Moravě, což taky není nic moc. Moc rád bych se mýlil, fakt, tohle je případ,kdy prostě nechci mít pravdu, ale... :dry: :huh:
11 roky 9 měsíce nazpět #13343
napsal sgames
Ono bohužel je RCEV od F5J i letecky dost daleko. To co se naučíš v jednom nelze na 100% aplikovat v F5J. ALE zase kde jinde chceš zjistit jak se lítá F5J a nechceš být jen do počtu ? dle mého pouze v RCEV.
tak jako tak, uvidíme jak to bude
tak jako tak, uvidíme jak to bude
Vygenerováno za 0.411 sekund