- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
F5J LMK Plzeň 4.6.2016
- RobertJicha
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
10 roky 1 měsíc nazpět - 10 roky 1 týden nazpět #16794
napsal RobertJicha
F5J LMK Plzeň 4.6.2016 vytvořeno RobertJicha
Ahoj, níže zasílám pozvánku a propozive na F5J v Plzni dne 4.6.2016.
Za pořadatele, Robert Jícha
Update:
Podle poctu prihlasenych to vypada na 7 kol bez finale. Mam sest startovist, takze dve rundy. Snad nam na tech ctrnact startu vyjde pocasi
.
Robert
Za pořadatele, Robert Jícha
Update:
Podle poctu prihlasenych to vypada na 7 kol bez finale. Mam sest startovist, takze dve rundy. Snad nam na tech ctrnact startu vyjde pocasi
Robert
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 10 roky 1 týden nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
10 roky 1 měsíc nazpět #16795
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Ahoj,
přihlášky tedy nechceš? v propozicích to není uvedeno.
přihlášky tedy nechceš? v propozicích to není uvedeno.
- RobertJicha
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
10 roky 1 měsíc nazpět #16801
napsal RobertJicha
Odpověď od RobertJicha na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Chci, psal jsem ti mail. Diky
10 roky 1 měsíc nazpět #16804
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
10 roky 1 týden nazpět #16883
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Tak podle přihlášených bych si to dovolil nazvat: "Otevřený přebor ústeckého kraje s drobnou pražskou účastí, konaný v Plzni"
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 1 týden nazpět #16884
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Rudo, ač nerad, musím se z Vaší soutěže odhlásit.
Včera jsem byl potrénovat a hned při prvním startu asi tři až pět vteřin po odhození modelu, vyjely na křídle klapky nahoru, křidýlka dolů a výškovka potlačeno. Éro šlo sestupně dolů, tak jsem vypnul motor a to pokračovalo pod úhlem asi tak šedesáti stupňů do země, vůbec nereagovalo na páčkování a že jsem páčkoval. Je z toho docela poškozený trup, trochu křídlo, tak mám co opravovat.
Hned po přistání jsem model vypnul a zapnul a provedl zkoušku, všechno fungovalo, tak jak má. Doma jsem vymontoval motor, régl i přijímač a nenašel jsem na pohled žádné mechanické poškození ani žádnou začernalou součástku. Na letišti jsem byl sám, tak že jsem událost neměl s kým zkonzultovat.
Ví někdo, co se mohlo přihodit? Já nemám ani tušení. Jediné co mě napadlo, je vyměnit přijímač a régl.
Včera jsem byl potrénovat a hned při prvním startu asi tři až pět vteřin po odhození modelu, vyjely na křídle klapky nahoru, křidýlka dolů a výškovka potlačeno. Éro šlo sestupně dolů, tak jsem vypnul motor a to pokračovalo pod úhlem asi tak šedesáti stupňů do země, vůbec nereagovalo na páčkování a že jsem páčkoval. Je z toho docela poškozený trup, trochu křídlo, tak mám co opravovat.
Hned po přistání jsem model vypnul a zapnul a provedl zkoušku, všechno fungovalo, tak jak má. Doma jsem vymontoval motor, régl i přijímač a nenašel jsem na pohled žádné mechanické poškození ani žádnou začernalou součástku. Na letišti jsem byl sám, tak že jsem událost neměl s kým zkonzultovat.
Ví někdo, co se mohlo přihodit? Já nemám ani tušení. Jediné co mě napadlo, je vyměnit přijímač a régl.
Vygenerováno za 0.267 sekund