Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J LMK Plzeň 4.6.2016

Více
10 roky 1 týden nazpět #16885 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Hele to by mohlo být to,že někde ve spojkách serv (třeba mezi křídlem a trupem, nebo u příjmače) ti může někde trčet jeden pouhý vlas z kabelu, a ten ti vyzkratuje celý příjmač. Po pádu nebo rozpojení ho nenajdeš.
Taky jsem se s tím setkal.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 1 týden nazpět #16886 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Ahoj Míro,
to je opravdu smutné.

Něco téměř podobného se vloni přihodilo Jardovi. Nakonec odhalil že měl při startu přepnutý modul (Jeti v rádiu Futaba) do režimu bez vysílání (nebo snížený výkon, či co), takže na krátkou vzdálenost funkce OK ale po pár vteřinách od startu naskočil Failsave, vyjely klapky, éro z přebytku rychlosti udělalo půlpřemet a skončilo na zemi. Ovládání také bez reakcí.

Více
10 roky 1 týden nazpět #16887 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Michal Cerny pro nas napsal dva clanky o digitalnim spojeni na 2,4. Mimoradne zajimave a není vylouceno, ze by tam mohl byt Tvuj problém.
Budou v nasem Zpravodaji, v nejblizsi době.
Priznam se, ze jsem je cetl jako detektivku. Neznal jsem zcela zasadni věci a obavam se, ze jsem spis pravidlo nez výjimka.

Více
10 roky 1 týden nazpět #16888 napsal RobertJicha
Odpověď od RobertJicha na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Podle poctu prihlasenych to vypada na 7 kol bez finale. Mam sest startovist, takze dve rundy. Snad nam na tech ctrnact startu vyjde pocasi :-).

Robert

Více
10 roky 1 týden nazpět #16889 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
No Roberte, jestli počítám správně, tak při 13 soutěžících a 6 startovištích to na 2 rundy moc nevypadá :-)

Více
10 roky 1 týden nazpět #16890 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
A pauzírovaný mariáš znáš? Jeden pauzírující dostane v každém kole stejné body jako jeho vítěz.

Vygenerováno za 0.285 sekund