Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J LMK Plzeň 4.6.2016

Více
10 roky 1 týden nazpět #16921 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Tak i druhé servo je spálené. Kdyby někdo potřeboval náhradní převody do X08, jsou k dispozici dvě sady.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 1 týden nazpět #16926 napsal mrazek

Karel Mrázek napsal: Tak i druhé servo je spálené. Kdyby někdo potřeboval náhradní převody do X08, jsou k dispozici dvě sady.

Už jsou udané.

Více
10 roky 6 dní nazpět #16935 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
X08: Vsechno hezky, ale PROC serva shorela? Pokud byla od nas, proc nebyla reklamovana?
Takova cetnost zavad je absolutne mimo misu. Statisticky je zcela vyloucene, aby se u jednoho cloceka sesla jen vadna serva.
Tak proc???

Více
10 roky 5 dní nazpět #16938 napsal mrazek

Ivan Horejsi napsal: X08: Vsechno hezky, ale PROC serva shorela? Pokud byla od nas, proc nebyla reklamovana?
Takova cetnost zavad je absolutne mimo misu. Statisticky je zcela vyloucene, aby se u jednoho cloceka sesla jen vadna serva.
Tak proc???

Celkem jsem jich koupil 5. Z toho pouze jedno u Vás jako náhradu prvního pokaženého, které ovšem neshořelo, ale pracovalo pouze při napětí nižším než 5,5 V, při vyšším napětí se ani nehlo. Po této zkušenosti jsem přešel u všech serv z napájení dvoučlánkem LiPol na napájení 5,5 V, ale to servo jsem přesto vyměnil. Další dvě serva opravdu vyhořela při 5,5 V a to tak, že jejich funkce byla částečně zachována pouze v jednom směru, ale ne po celé dráze. V opačném směru nereagují vůbec, že v nich něco shořelo usuzuji podle čichu. Převody se mi jeví jako nepoškozené i po prohlídce sinou lupou. Pokud by se jednalo například jenom o serva směrovky, hledal bych mechanickou příčinu. Porouchalo se ale jedno křidélkové (to, které odmítalo pracovat při vyšším napětí a které jsem nahradil servem koupeným u Vás), jedno na výškovce a poslední na soutěži v Plzni na směrovce.

Více
10 roky 5 dní nazpět #16940 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Tak normalne reklamovat v miste nakupu.
Vyrobit serva a namalovat na ne X08 není problém.
Na nas jako ma prodejce skutecnych X08 to ovšem vrha nepravem spatne svetlo.

Více
10 roky 3 dní nazpět #16953 napsal mrazek

Ivan Horejsi napsal: Tak normalne reklamovat v miste nakupu.
Vyrobit serva a namalovat na ne X08 není problém.
Na nas jako ma prodejce skutecnych X08 to ovšem vrha nepravem spatne svetlo.

No jo, když je ale někdo sklerotik a neví kam dal doklad a u koho to koupil (pravděpodobně JINO), tak to těžko může reklamovat.

Vygenerováno za 0.248 sekund