Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV žebříček 2017

Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19247 napsal Petr Dušek
Stavíš proti sobě dvě odlišné akce, které se podle mne tak jednoduše srovnávat nedají.
Na naplánování a zápis soutěže do nového kalendáře je rok času. Ale že pořadatel onemocní, dramaticky se zhorší předpověď počasí nebo letiště zatopí voda, to se tři měsíce dopředu naplánovat nedá :ohmy: .

Snad bych se jen přimlouval za dřívější otevření formuláře pro zápis soutěží na stránkách KLeM, ale asi i to je zbytečné, stejně se většina soutěží zapisuje v posledním týdnu před termínem (nebo po něm :silly: )

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 9 měsíce nazpět - 8 roky 9 měsíce nazpět #19248 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re:RE: RCEV žebříček 2017
Nikoliv, stavím proti sobě tvrzení, že - cituji - "termín 3 měsíce dopředu je proto, aby se měli soutěžící čas připravit na to, že bude soutěž v daném termínu a naplánovat si účast na ní" a fakt, že celé toto tvrzení jde do kopru v momentě, kdy s termínem pohnu o týden, dva, měsíc jinam pár dnů před soutěží.

Je to to samé, jako kdybych na začátku sezóny svazu oznámil: "Letos na jaře udělám soutěž" a 1. května sdělil "Soutěž bude 20. května". Projde mi to? Těžko....

Dobře, máme ochrannou lhůtu 3 měsíce na "přípravu". (podle mě nesmyslně dlouhá, ale budiž, je taková). Tak potom ať změny již oznámených termínů soutěží tuto lhůtu respektují!

A rejpu do toho proto, aby se konečně někdo zamyslel nad tím, jak je stanovený systém lhůt absurdní, nebo alespoň jak absurdně je interpretován.
Poslední úprava: 8 roky 9 měsíce nazpět

Více
8 roky 9 měsíce nazpět - 8 roky 9 měsíce nazpět #19250 napsal Radek Novotny
Petře D., naprosto s tebou souhlasím.

Petře K., dovedu si představit situaci, kdy Tebou zmiňovaný 3 měsíční termín na nahlášení soutěže na svaz by byl zredukován např. na 30 dnů, a stejně by se opět objevil někdo, kdo by to nahlašoval o 2 dny později, a stejná diskuze by začala od začátku, proč 30, a ne třebas 21 dnů.

Já vidím ten 3 měsíční termín jako naprosto v pořádku, jen stačí ho respektovat, když už je daný.
A jak píše Petr Dušek, termín nahlášení soutěže je naprosto něco jiného, než posouvání termínu již nahlášené soutěže z objektivních příčin.

Sám vidím ještě i pár jiných možných důvodů proč ten termín nezkracovat, ale... Přijeď na MČR, a máme tam 2 večery na diskutování... ;)
Poslední úprava: 8 roky 9 měsíce nazpět

Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19253 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re:RE: RCEV žebříček 2017
Rád bych, ale nepustí mě bohužel pracovní povinnosti :( Bohužel jsem letos slibně naplánovanou sezónu musel v zájmu lehkého rozvoje podnikatelských aktivit značně seškrtat :)

Víš, mě teď nešlo o nějaké zkracování lhůt. Já rozhodnutí svazu respektuju (pouze jsem se zkoušel u nich doptat na všechny možnosti), ale jenom díky tomu, že jsem se v tom začal rejpat, praštila mě do očí tahle nesrovnalost. Mě šlo o to, že pokud budu brát v potaz argumenty, jímž mi byl dodatečný nezápis a lhůty vysvětleny, je jakákoliv lhůta naho..o, když s tím termínem stejně může pořadatel cvičit, jak se mu zlíbí...

Ale dobrá, končíme tuto diskuzi zde, kdo chcete, zamyslete se nad tím ;) Já budu doufat, že počasí a jiné okolnosti budou stát při nás a termíny správně a včas nahlášené nebudeme muset nikdo měnit ;)

Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19269 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV žebříček 2017
Žebřík RCEV v úvodu článku byl aktualizován po soutěži v Suché 19.8.2017.

Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19271 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV žebříček 2017
olala, jak jsme to mohli dopustit :-D

Vygenerováno za 0.215 sekund