Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV žebříček 2017

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19223 napsal jiri holub
Odpověď od jiri holub na téma RCEV žebříček 2017
Proběhlo mé přihlášení v pořádku ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 10 měsíce nazpět - 8 roky 10 měsíce nazpět #19228 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma RCEV žebříček 2017

Radek Novotny napsal: ... Také kvůli té první soutěži, která nebyla zařazena do seriálu kvůli pozdnímu nahlášení na svaz, škoda :dry:

Škoda to je, ovšem počítali jsme s tím a i přes opětovné pokusy se se svazem v tomto případě domluvit na výjimce jsme respektovali finální rozhodnutí o nezařazení, protože, přiznejme si, byla to naše chyba. Nicméně se tím odhalila trochu podstata jiného problému a došli jsme k názoru, že celé to byla a podle mě stále je jen byrokratická zhovadilost, v čemž mě utvrzuje postoj samotného svazu. Ani jeden z představitelů mi totiž nebyl schopen za 3 měsíce odpovědět na jednoduchou otázku. Komunikace probíhala po e-mailu i jinými kanály. Nicméně po položení téhle otázky jakákoliv komunikace ze strany svazu záhadně ustala: "Když je nutné mít termín konání soutěže v kalendáři několik měsíců předem, jak se srovnat se situací, kdy je soutěž tři dny před konáním přeložena o dva týdny dále?"

Následně bylo uvedeno i několik příkladů, kdy tato situace reálně nastala. Na odpověď stále čekám... A stále mám silnější pocit, že v prosinci nahlásím všechny vlastní soutěže na 1. dubna 2018 a 28. března je posunu na finální termín (například 30. května a 5.září). Protože soutěž nahlášená 10 týdnů před termínem je problém, ale soutěž přeložená 3 dny před termínem o dva týdny jinam problém evidentně není.... Ale dělal bych to takhle opravdu strašně nerad. ;)
Poslední úprava: 8 roky 10 měsíce nazpět

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19229 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV žebříček 2017
No chtěl jsem se tě zeptat jak jsi dopadl s tím posouváním času u soutěží. Kvalifikovanou odpověď ale asi nedostane :)

Mlčení znamená souhlas, takže to tak můžeme příští rok klíďo udělat ne ?

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19230 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV žebříček 2017
Jako částečně potrefená husa se ozvu...

Hledáte problém kde není, termíny pro nahlášení soutěží se léta nemění a prostě jste jednou zapomněli nahlásit soutěž. Co se stalo? Vůbec nic, jen pár lidí nemá jeden výsledek v jakémsi žebříčku, který stejně zajímá jen pár lidí. Nebo možná jen půl páru ;) .

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19231 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV žebříček 2017
Tak určitě Petře, ale jde o princip :) když je někde díra, snažím se ji zalepit. Nebo ti díra v zákoně přijde v pořádku ? Mi jako svědomitému modeláři toto dělá děsné vrásky na čele ;-)

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19232 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV žebříček 2017
Ano, jde o princip - nevrtat do věcí, které fungují B) .

Vygenerováno za 0.265 sekund