MC-20 Hott

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13994 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma MC-20 Hott
Otázkou je, jestli to byl výpadek signálu, nebo výpadek napájení přijímače? U káčka s nějakými minibaterkami v zimě by to bylo docela možné...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 11 roky 7 měsíce nazpět #13995 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma MC-20 Hott
Baterii mám novou a po další hodině lítání jsem doma pustil servo test asi na půl hodiny. Takže tím by to být nemělo.
Bylo cca 17 stupňů. Lítal jsem v mikině.
Poslední úprava: 11 roky 7 měsíce nazpět

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13996 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma MC-20 Hott
OK, a co na to telemetrie? Graupnera neznám, ale předpokládám že by mohl výpadek signálu nějak zaznamenat?

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13997 napsal Beseda
Určitě to tam bude, ale tak daleko ještě nejsem. Nemám nainstalovaný program a ani aktualizovaný softver. Zatím se tomu chci vyhnout. Nastavil a znovu zalítal jsem jedno, malé - jednoduché letadlo. Až za pár dnů se chystám pustit do větroně se šesti servy a motorem. U tohohle má křídlo uhlíkové výztuhy a anténa je vyvedena přesně nad ně. Tak nevím jestli to nemohlo být právě tím, i když v dost malé vzdálenosti.

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13998 napsal Nacelnik
Odpověď od Nacelnik na téma MC-20 Hott
Zkoušel jsi TEST DOSAHU?

Někde je v menu RANGE test či jak se to jmenuje. VYsílač po dobu range testu ( defaultně nastaveno 99sec) sníží výkon. Éro postavíš na podložku cca 15cm nad zem. a měl bys dojít cca 50m od era a měl by jsi mít těch 50m limitních.
Já třeba po 50 metrech mám signál DO přijímače ( křidélka mávají) ale nemám zpětnou vazbu OD přijímače ( telemetrie do vysílače).

Jestli ale budeš mít menší dosah, pošteluj uložení anteny....

Telemetrie se ti loguje na SD kartu jen v případě, že máš nastavený letový čas modelu...:-)
D.

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #14004 napsal Beseda
Díky za upozornění. Vyzkouším.
Pustil jsem se do programování větroně s motorem. Mám nastavený motor na kanálu č.8, na levé boční páčce. Mám ale strach z nechtěného zapnutí a tak bych zapnutí motoru chtěl podmínit zapnutím přepínače č.10. Abych motor nemohl zapnout, pokud nebude sepnutý ten spínač č.10. Ale nedaří se mi to. Nevím kde, a jak to udělat.

Vygenerováno za 0.264 sekund