XANTIPA

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17644 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma XANTIPA
:)

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17645 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma XANTIPA
No to je opravdu hodně podobný schéma a i odstín zelený sedí :lol:
Xantipa je navíc celá zelená i zespodu, kde má jen dva bílý pruhy. Jsem docela zvědavej na viditelnost ve vzduchu B)

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18289 napsal Rada
Jsa probuzen ze zimního spánku, zjišťuji, že se mi začínají doma hromadit letadla a žádné z nich není ani zdaleka schopno letu (což lze u letadla považovat za poměrně zásadní vadu) :sick:
Na začištěném křídle Xantipy jsem prozatím pouze vyřezal otvory pro serva. Chystá se odřezání klapek a křidélek.

Více
9 roky 2 měsíce nazpět - 9 roky 2 měsíce nazpět #18290 napsal Rada
Umodelařil jsem (spíš upatlal) kabinku. Protože v trupu někdo přede mnou vykuchal díru, udělal jsem vložku ze 3 vrstev kartonu a vlepil vteřiňákem. Kabinu a okolí pak olepil izolepou a položil 2 vrstvy skla 80 g. a 2 vrstvy skla 50 g. Mezi ně jsem poházel roving a přes plastovou fólii to vše omotal obinadlem. Výsledek nic moc ale po obroušení, vytmelení a přelakování to svůj účel splní.
Poslední úprava: 9 roky 2 měsíce nazpět

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18291 napsal Rada
Pustil jsem se do výroby plovoucí výškovky, což dělám poprvé v životě. Inspiroval jsem se u Topmodelu a Reicharda, náběžka bude z uhlíkové trubičky 3/2, nosník z uhlíkové trubičky 4/3, odtokovka ze dvou uhlíkových pásků 10 x 0,4 a žebra z balzy 2, krom kořenového, které je z topolovky 3mm s nalepenou balzou 4, kterou vybrousím dle profilu kýlovky. Potah bude fólie, nejlépe transparentní.
U výškovky jsem si i trochu započítal abych měl správné parametry. Použil jsem vzorce výpočtů z RC Revue a vyšla mi plocha 7,63 dm2 při rozpětí 700 mm.

Vygenerováno za 0.271 sekund