serva a problémy s nimi

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19915 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma serva a problémy s nimi
Tak jednoduché to nejspíš nebude. Zkoušel jsem všechno, co mě napadlo. A někdy 2x po sobě, ne sice podle mých představ, ale provoz použitelný a pak třetí pokus, motor se rozjel, zvýšil otáčky a po stažení klesly, ne až do zastavení a tam zůstaly. Nepomohlo nic, jenom odpojit baterii. S výškoměrem i bez. Jak kdy.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19916 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma serva a problémy s nimi

Pavel Svoboda napsal: Petře taky jsem si to myslel, ale MKS je BB a 1 bronzové pouzdro kdežto Modrý pták (čti Blue Bird ) má pouze mosazné pouzdro bez ložisek.

No nevím... podle obrázků náhradních převodů to tak nevypadá, a přímo na stránkách MKS je u ložisek uvedeno toto: 1*Oil-retaining Bearing + 2*Jewel Bearing
(popis na stránkách českých e-shopů evidentně není přesný, ať už se týká MKS i B.B.)

Příloha nebyla nalezena.

Příloha nebyla nalezena.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19917 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma serva a problémy s nimi
Pravdepodobne neni zkalibrovany regulator. Byva to v navodu uplne na zacatku.
Na problem se spravnou sirkou signalu jsem prisel taky, bolelo to, je to v ceskem navodu (a na pytliku je upozorneni). Manulaly cteme vsichni v pripade nejvyssi nouze, ta uz asi je. V manualu jsou i dodatky z vlastni zahradky.

Prevody jsem fotili sami, jako vsechno. Po vyjmuti z pytliku. Nepamatuji se, ze by BB bylo nekdy soucasti sady prevodu.
Upozorneni na nesrovnalosti vitam, opravime.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19918 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma serva a problémy s nimi
Jedná se pravděpodobně o regl. YEP , které jsou z výroby nastaveny na program " HELI ".
Když si koupíte regl u Rc Servis ( p.Hnízdil / I. Hnízdo ) , tak regl YEP Vám naprogramuje v "ACRO "
a stačí říct, že chcete nastavit větroň / sklopka / brzda.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19919 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma serva a problémy s nimi
Regulátor je naprogramovaný a v tomto případě několikrát, stejným způsobem, přeprogramovaný. Kalibrace plynu udělána na 100% výchylek. Stejně tak výškoměr. Manuály od všech součástí modelu, (vysílače, přijímače, regulátoru, výškoměru) mám na stole a jedu opravdu podle nich.
Program Heli (výchozí), motor jenom pomalu rozjíždí. Mně to ale někdy nejde zapnout a naopak někdy nijak vypnout. Všechny regulátory, výškoměry a modely ve vysílači, mám dělané stejně.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19920 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma serva a problémy s nimi
Tak teda asi některá z komponent v tomto modelu bude vadná. Je potřeba najít která. To nemůže být složité.

Pro začátek bych vyřadil z cesty výškoměr a zkusil přijímač-regl-motor s úplně základním ACRO programem ve vysílači, jestli motor normálně reaguje na plyn.

Jestli máš k reglu programovací kartu, tak zkus napsat jak máš který parametr nastaven.

Další možný test - k motorovému výstupu z přijímače připoj Jetibox a změř jaké impulzy ti z toho lezou při vypnutém/zapnutém plynu.

Vygenerováno za 0.343 sekund