serva a problémy s nimi

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19933 napsal pik
Odpověď od pik na téma serva a problémy s nimi
Samo že to odentruju, jak sem psal, když to po nastavení obou stránek znova projedu, tak to tam je. Když ale odpojím napájení a znovu připojím, tak to zmizí a jede to v tom heli módu.
Jinak pokud zapneš napájení s plným plynem, tak stačí zase v klidu odpojit napájení a nic se nestane. To už sem párkrát nechtěně vyzkoušel :) K tomu aby ses dostal do programovacího módu musíš ještě po tom zapnutí s plným plynem stáhnout plyn. Já ale myslel, že je řeč o nějakým jiným resetu. Du bádat, snad na to do jara dojdu :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19934 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma serva a problémy s nimi
Jasně, když v průběhu toho pípání stáhneš plyn, tak aktivuješ programovací režim. Ale když necháš stále plný plyn a odpojíš napájení až když to pípání skončí, tak by se měl regl resetovat, ovšem nechci to teď tvrdit na 100%. Nemůžu to vyzkoušet, regl nemám u sebe.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19935 napsal pik
Odpověď od pik na téma serva a problémy s nimi
Záhada vyřešena. Nešlo mě to naprogramovat proto, že sem kartu připojil až za Altise a né přímo na regl. Sem prostě vytáhl konektor z přijímače a strčil ho do karty a to je očividně špatně, když se v éru nachází Altis :)

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19936 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma serva a problémy s nimi
Regulátor jsem měl naprogramovaný dobře. Myslím že těm nejnovějším nevadí plný plyn při zapínání, ale musí se systém znovu odpojit, jinak nefunguje. Nepřehodí se ale do továrního-heli módu.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět - 8 roky 3 měsíce nazpět #19974 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma serva a problémy s nimi
Shodou okolností mi právě dorazil regl YEP 30A z HobbyKingu. Předchozí 40A, objednaný asi před dvěma lety byl z továrny nastaven v Heli módu. Tento nový má běžné "letadlové" nastavení, takže na první zapojení standardně funguje, bez nutnosti něco měnit.

Pro stopalcovkáře snad dobrá zpráva :) .

... a ještě dodatek. Pokusil jsem se vyvolat tovární reset, tak jak jsme tu nedávno probírali a skutečně se mi to nepovedlo, tak jak už napsal Martin. Předpokládám, že výrobce nějak upravil FW regulátoru, aby to nebylo tak snadno a hlavně nechtěně proveditelné.
Poslední úprava: 8 roky 3 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.227 sekund