- Obdržená poděkování: 0
Měření polohy těžiště moderně
7 roky 11 měsíce nazpět #20515
napsal pik
Odpověď od pik na téma Měření polohy těžiště moderně
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
7 roky 11 měsíce nazpět #20516
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Měření polohy těžiště moderně
ÁÁÁ škoda. Potřebuji 55mmTomas Hruby napsal: Ad trup - cca 42mm šířka, úpravou dosedacích ploch by to šlo natáhnout skoro na 50mm.
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 11 měsíce nazpět #20517
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Měření polohy těžiště moderně
Večer se ti podívám, jeden kus ještě budu tisknout, tak by se dal udělat větší, ale tohle neslibuji (určitě ne do MČR).
EDIT - tak to vidím hned, byl by jeden hotový model o 2cm širší a 1,5cm vyšší, to by ti stačilo. Asi zkusím pro srovnání vytisknout, ale v první vlně to fakt neudělám, sorry
EDIT - tak to vidím hned, byl by jeden hotový model o 2cm širší a 1,5cm vyšší, to by ti stačilo. Asi zkusím pro srovnání vytisknout, ale v první vlně to fakt neudělám, sorry
Poslední úprava: 7 roky 11 měsíce nazpět
7 roky 11 měsíce nazpět #20525
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Měření polohy těžiště moderně
Byl bych rád, kdyby se to povedlo...
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 11 měsíce nazpět #20527
napsal Tomas Hruby
Zrovna teď ty větší držáky tisknu, ještě dnes dám fotku srovnání velikosti. Jak rychle ale dojde vše ke kompletaci fakt netuším, viz výše.
Jinak poznámka k OLED - opět jsem se utvrdil v tom, že "cool vzhled" není vše, podařilo se mi totiž jeden OLED zlikvidovat mechanicky způsobem, který by se mohl stát i v provozu. Trochu jsem upravil uchycení do váhy, takže se riziko výrazně zmenšilo, ale fakt se mi více líbí "klasika 16x2", ta je prakticky nezničitelná.
Na okraj - s tímhle bojoval i Aerobtec u Altisů, první série V4 občas po ráně odešla, museli dost zapracovat na fixaci displeje. Už to mají delší dobu vyřešeno, ale taky jim to dalo zabrat. No nic, výtisky už nachystané OLED takto dodělám s vylepšeními podle zkušeností, v praxi to bude nejspíš OK, ale případné další kusy vidím spíš na klasiku.
Pro ilustraci fotka, jak to vzniká![:-) :-)]()
Jinak poznámka k OLED - opět jsem se utvrdil v tom, že "cool vzhled" není vše, podařilo se mi totiž jeden OLED zlikvidovat mechanicky způsobem, který by se mohl stát i v provozu. Trochu jsem upravil uchycení do váhy, takže se riziko výrazně zmenšilo, ale fakt se mi více líbí "klasika 16x2", ta je prakticky nezničitelná.
Na okraj - s tímhle bojoval i Aerobtec u Altisů, první série V4 občas po ráně odešla, museli dost zapracovat na fixaci displeje. Už to mají delší dobu vyřešeno, ale taky jim to dalo zabrat. No nic, výtisky už nachystané OLED takto dodělám s vylepšeními podle zkušeností, v praxi to bude nejspíš OK, ale případné další kusy vidím spíš na klasiku.
Pro ilustraci fotka, jak to vzniká
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 7 roky 11 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20530
napsal Tomas Hruby
Tady je srovnání velikosti "standard F5J" a "maxi"... Těch 71mm nebrat doslova, trochu se to zmenší o držáky křídla, odhaduji ale, že minimálně cca 66mm šířky to dá - tam by se mohl vejít i YURI ![:-) :-)]()
Příloha nebyla nalezena.
Vygenerováno za 0.241 sekund