Baterie pro RCEK

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1325 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Baterie pro RCEK
Já jsem jsem se vydal opačnou cestou, vloni jsem taky zkoušel Hyperion G3 1100 (pro RCEJ jsou super), ale pro letošní rok v RCEK jsem šel do větších G3 1600 35C. Váha ukazuje i s konektory 94g, necelých 30 gramů rozdílu mě nezabije a baterka snese tři půlminutová stoupání na jedno nabití bez výrazné ztráty výkonu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1326 napsal bohuslav majercik
Odpověď od bohuslav majercik na téma Baterie pro RCEK
Takze tie 850 su 46g a tie 1300 su 70 g cena bola na oba typy rovnaka 20 eur,ale cena zavisi od rozpocitania dopravy a treba tam zaratat este aj clo+dph.....ta cena 20 eur bola uz konecna.A dodaci termin od odoslania objednavky po odoslanie akku to trva cca 3 tyzdne a doprava na slovensko asi 2 dni ale na colnici to bolo teraz asi 15 dni

Jedny 850 mam este volne

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1327 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Baterie pro RCEK
muzes poslat postou do ostravy?

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1328 napsal bohuslav majercik
Odpověď od bohuslav majercik na téma Baterie pro RCEK
Napis mi do mailu adresu........... bmajercik@seznam.cz

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1329 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Baterie pro RCEK

Petr Dušek napsal: Já jsem jsem se vydal opačnou cestou, vloni jsem taky zkoušel Hyperion G3 1100 (pro RCEJ jsou super), ale pro letošní rok v RCEK jsem šel do větších G3 1600 35C. Váha ukazuje i s konektory 94g, necelých 30 gramů rozdílu mě nezabije a baterka snese tři půlminutová stoupání na jedno nabití bez výrazné ztráty výkonu.

No jo, ale k čemu je ti dobré, že to snese 3x30s, když na let potřebuješ obvykle do 30s? Větší baterky mají smysl jen v případě, že budou měřitelně tvrdší (dají těch 30s pod zátěží větší napětí) a to se mi popravdě pro RCEK pohony u G3 1100 proti G3 1600 moc nezdá, při mých testech to bylo tak nastejno (mám obě sady).
Samozřejmě pokud letadlo vychází s 1100mAh 30g pod 500g, tak pak tam dám ty 1600mAh taky, ale to je jasné.

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1330 napsal Honza Mlejnek
Odpověď od Honza Mlejnek na téma Baterie pro RCEK
Tomáši, fakt jsou ty 1100 mAh G 3 Hyperiony stejně tvrdé jako 1600 nebo 1800 ?
Dík za názor.

Vygenerováno za 0.229 sekund