- Obdržená poděkování: 0
MAXX od Reicharda
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3134
napsal Jiří Veselovský
Takže teď konkrétně. Nabízím ti členství v našem klubu Praha 213 (klub Praha 4 je něco jiného). Naším koučem je Honza Thienel - F3béčkař. Pokud budeš mít zájem, tak mi zavolej na 605736449, kdykoli. Pronajatou plochu (Tri topoly) máme v Písnici (jižní okraj Prahy u staré benešovské), jen pro elektriky a větroně.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma MAXX od Reicharda
Dneska se už licence nevylítává, to bylo za nás, někdy v padesátých a šedesátých letech. Dneska zaplatíš členský příspěvek v klubu, který si vybereš (a který má o tebe pochopitelně zájem) a dostaneš legitku s licencí a vylepenou známkou na příslušný rok.jiri kotrba napsal: -stejně se pravděpodobně nemohu zůčastnit soutěže RCEK - nejsem v žádném LMK
Takže teď konkrétně. Nabízím ti členství v našem klubu Praha 213 (klub Praha 4 je něco jiného). Naším koučem je Honza Thienel - F3béčkař. Pokud budeš mít zájem, tak mi zavolej na 605736449, kdykoli. Pronajatou plochu (Tri topoly) máme v Písnici (jižní okraj Prahy u staré benešovské), jen pro elektriky a větroně.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3138
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma MAXX od Reicharda
Moc dík za nabídku, moc si toho vážím, já jsem původně RC V2 z šedesátých let, od r.1967 jsem dělal
2 roky u Správy Letišť a pak 38 let u ČSA do ledna 2007.Dnes jsem na sídlišti Petřiny kousek pěšky od
Vypichu, kde p.Apletauer pořádá soutěže RCH.Lítám tam nadivoko ve všední dny dopoledne, v SO/NE tam
provozují amer.baseball.Od předloni platím roční permanentku na Velké Dobré (těsně u Aeroklubu Kladno),
z Petřin po nové karlovarské (směr Řevničov) jsem tam za 20min.Ale zase jsem tam na volnou kartu ,
členství v LMK Kladno mi nenabídli- nejsem kladeňák.Chodí tam lítat (m.j.) taky pan Hořava ještě s dalšími a létají Classic (historiky).Tak taková je má situace.
2 roky u Správy Letišť a pak 38 let u ČSA do ledna 2007.Dnes jsem na sídlišti Petřiny kousek pěšky od
Vypichu, kde p.Apletauer pořádá soutěže RCH.Lítám tam nadivoko ve všední dny dopoledne, v SO/NE tam
provozují amer.baseball.Od předloni platím roční permanentku na Velké Dobré (těsně u Aeroklubu Kladno),
z Petřin po nové karlovarské (směr Řevničov) jsem tam za 20min.Ale zase jsem tam na volnou kartu ,
členství v LMK Kladno mi nenabídli- nejsem kladeňák.Chodí tam lítat (m.j.) taky pan Hořava ještě s dalšími a létají Classic (historiky).Tak taková je má situace.
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3139
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma MAXX od Reicharda
Jiří, z tvého příspěvku jsem pochopil, že se ti jedná o legální přístup na soutěže a to by ti členství např. u nás v klubu zajistilo. Vzhledem k charakteru plochy, kterou užíváme, ti ani nehrozí povinné brigádnické hodiny. Někdy se sejdeme a plochu trochu zrekultivujeme (spíš poklidíme a sesbíráme poztrácené baterky a kabinky), ale spíš je to o pokecu.
Jak už jsem se zmínil, tak plochu máme v pronájmu a tudíž veškerá činnost k obrazu modeláře je v úklidu. O trávu se stará (snad ještě) Agro Jesenice.
Je mi jasné, že z Petřin to máš hodně z ruky, ale řešíme členství, potažmo licenci. Takže si to promysli, nabídka trvá.
Ostatním se omlouvám za OT.
Jak už jsem se zmínil, tak plochu máme v pronájmu a tudíž veškerá činnost k obrazu modeláře je v úklidu. O trávu se stará (snad ještě) Agro Jesenice.
Je mi jasné, že z Petřin to máš hodně z ruky, ale řešíme členství, potažmo licenci. Takže si to promysli, nabídka trvá.
Ostatním se omlouvám za OT.
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3152
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma MAXX od Reicharda
Dík za pomoc. přecházíme na kontakt mob. tel.605 736 449, pro ostatní : " na divoko"-- vozím v kufříku
pojist. certifikát Allianz pro pojištění modelů do max.MTOW 7kg a legitimaci ČMMA.( Českomor.model.
asociace), abych měl alespoň něco v ruce.
Pozn.:tady na P-6 se staví metro a hlavně tunel Blanka, průjezd směrem na Prahu -jih se nám zhoršil a pro-
dloužil průjezd Prahou.
pojist. certifikát Allianz pro pojištění modelů do max.MTOW 7kg a legitimaci ČMMA.( Českomor.model.
asociace), abych měl alespoň něco v ruce.
Pozn.:tady na P-6 se staví metro a hlavně tunel Blanka, průjezd směrem na Prahu -jih se nám zhoršil a pro-
dloužil průjezd Prahou.
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3250
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma MAXX od Reicharda
Venku je sluníčko, mírně pofukuje, jdu to zalítnout...
- Vladimír Čermák
- Skoro bůh
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3252
napsal Vladimír Čermák
Odpověď od Vladimír Čermák na téma MAXX od Reicharda
Už se třesu jak to dopadlo
Vygenerováno za 0.275 sekund