- Obdržená poděkování: 0
MAXX od Reicharda
- Radek Kaplan
- Pokročilý
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7015
napsal Radek Kaplan
Odpověď od Radek Kaplan na téma MAXX od Reicharda
Ahoj lidičkové,
konečně je čas a dávám dohromady MAXXe ... prosím o info jak to máte "reálně" nastavené, díky
LETU ZDAR ! ! !
P.S. dneska jsem to nafotil a hodil na RC-Album. Mám docela jiný MAXX než je ten klasický, můj má plné ocasní plochy a není potahovaný ... více zde : www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&id=7042
konečně je čas a dávám dohromady MAXXe ... prosím o info jak to máte "reálně" nastavené, díky
LETU ZDAR ! ! !
P.S. dneska jsem to nafotil a hodil na RC-Album. Mám docela jiný MAXX než je ten klasický, můj má plné ocasní plochy a není potahovaný ... více zde : www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&id=7042
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Kaplan
- Pokročilý
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7058
napsal Radek Kaplan
Dobrý den
prosím o info o poloze těžiště u MAXXe
zde v diskuzi jsem četl že to má být 70-75mm od náběžky ale při hloubce křídla cca 178mm mi to přijde moc vzadu - i když je tam 2x lomení dozadu ...
zálet plánuji na sobotu ( jestli nebude sněžit
jak hlásí v předpovědi )
děkuji za pomoc
prosím o info o poloze těžiště u MAXXe
zde v diskuzi jsem četl že to má být 70-75mm od náběžky ale při hloubce křídla cca 178mm mi to přijde moc vzadu - i když je tam 2x lomení dozadu ...
zálet plánuji na sobotu ( jestli nebude sněžit
děkuji za pomoc
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7064
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma MAXX od Reicharda
Ahoj, ja to teziste nedelal podle navodu, a vyslo mi taky 75mm od nabezky. Letovku mam 565g s baterkama 1200mAh.
- Radek Kaplan
- Pokročilý
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7065
napsal Radek Kaplan
díky za info. snad mi zítra počasí dovolí zálet...
jinak máš velmi pěknou hmotnost, jistě něco jsi ubral odstraněním pylonu ale mě to pořád takto nevychází ... ačkoliv mám navíc solo BEC 5A a 1300mAh NANO ... a v neposlední řadě plné ocasní plochy ... přesto bych rád nějaký ten gram shodil ... no snad příště ... ( asi zkusím od Hořejšího ty konektory namísto možná zbytečně humpoláckých zelených MPX, tam by se taky dalo šetřit ... a přijímač půjde z krabičky ... )
P.S. na RC-Album jsem hodil model v aktuálním provedení, a hlavně je vyfocený když bylo venku pěkně ...
Radek Novotny napsal: Ahoj, ja to teziste nedelal podle navodu, a vyslo mi taky 75mm od nabezky. Letovku mam 565g s baterkama 1200mAh.
díky za info. snad mi zítra počasí dovolí zálet...
jinak máš velmi pěknou hmotnost, jistě něco jsi ubral odstraněním pylonu ale mě to pořád takto nevychází ... ačkoliv mám navíc solo BEC 5A a 1300mAh NANO ... a v neposlední řadě plné ocasní plochy ... přesto bych rád nějaký ten gram shodil ... no snad příště ... ( asi zkusím od Hořejšího ty konektory namísto možná zbytečně humpoláckých zelených MPX, tam by se taky dalo šetřit ... a přijímač půjde z krabičky ... )
P.S. na RC-Album jsem hodil model v aktuálním provedení, a hlavně je vyfocený když bylo venku pěkně ...
14 roky 1 měsíc nazpět #7066
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma MAXX od Reicharda
dost pomuzou nahony nitemi (pokud uz nemas)
- Radek Kaplan
- Pokročilý
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7072
napsal Radek Kaplan
myslíš tím systém ala házedla F3K ? 1 niť proti pružině v ovládaných plochách ? no vlastně proč ne, u příštího éra to můžu zkusit ...
jen např u modelů od RC-Factory jsem nitě opustil a dal tam namísto toho tenoučké uhlíky ... nitě se mi pořád vytahovaly ... ale u větroně je to něco jiného, tam jde jen jedna proti pružině a ne 2 proti sobě jako u akrobatů ... tady vlastně stačí případně dotrimovat ...
Aleš Krátký napsal: dost pomuzou nahony nitemi (pokud uz nemas)
myslíš tím systém ala házedla F3K ? 1 niť proti pružině v ovládaných plochách ? no vlastně proč ne, u příštího éra to můžu zkusit ...
jen např u modelů od RC-Factory jsem nitě opustil a dal tam namísto toho tenoučké uhlíky ... nitě se mi pořád vytahovaly ... ale u větroně je to něco jiného, tam jde jen jedna proti pružině a ne 2 proti sobě jako u akrobatů ... tady vlastně stačí případně dotrimovat ...
Vygenerováno za 0.274 sekund