- Obdržená poděkování: 1
technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
14 roky 8 měsíce nazpět #5591
napsal sgames
tak kluci,za dva tydny konci ofiko sezona RCEK a RCEJ (pokud se nepletu) a tak je cas probrat vyvoj techniky co bylo a co bude ![:) :)]()
ja osobne jsem poznal neuveritelny rozdil mezi G3 1100 mAh - v1 (cili kupovane v 09/10) se nenafoukly ani jedny a jely jak drak.
koupil jsem tedy na tento rok (co byl - 10/11) tak se z 5ti sad nafoukly 4 ! nabijeni stejne,odbery stejne,litani stejne ... obavam se,ze dalsi rok uz do nich nepujdu![:( :(]()
zvazuju nad "novymi cervenymi" co se zacaly prodavat, bohuzel nevim nazev
ja osobne jsem poznal neuveritelny rozdil mezi G3 1100 mAh - v1 (cili kupovane v 09/10) se nenafoukly ani jedny a jely jak drak.
koupil jsem tedy na tento rok (co byl - 10/11) tak se z 5ti sad nafoukly 4 ! nabijeni stejne,odbery stejne,litani stejne ... obavam se,ze dalsi rok uz do nich nepujdu
zvazuju nad "novymi cervenymi" co se zacaly prodavat, bohuzel nevim nazev
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 8 měsíce nazpět #5592
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Podle mě jsou pořád dobrá tahle Rhina 1050 -
www.hobbyking.com/hobbyking/stor
... FPack.html
. Zkouším nové Nanotech 1300, ale nejsem o nárustu kvality úplně přesvědčen, navíc jsem jednu sadu rozsekal s Ambrosií (mimochodem ale podezření na její "vinu" na havárii se spíš nepotvrdilo) - jsou to tyhle baterky
www.hobbyking.com/hobbyking/stor
... FPack.html
. Každopádně ty Nanotech 45C jsou v téhle kapacitě (jsou teď 1300 i 1000) novinka podzimu a zatím moc ověřená nejsou - stojí za další testy.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5593
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Jinak podle mě je téma k diskusi hlavně to, zda se najde někdo, kdo se pokusí udělat větší "průvan" v motorech. Fakt je, že jsem letos zkoušel Megu F5J a nárůst výkonu proti AXI se okecat nedá, přitom se zkracujícími se dobami stoupání do jisté míry klesá "rizikovost" tohoto motoru.
A asi to nebude jediná zajímavá varianta...
A asi to nebude jediná zajímavá varianta...
14 roky 8 měsíce nazpět #5595
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
ja tem cinam moc neverim
radeji neco "svetoveho" nez ty podivne china (ikdyz je to vsechno nakonec z chiny)
ad motory : no tak teoreticky by s casy okolo 15-20s mohla ta mega byt ok,ale kdo to vyzkousi ze ?
ad motory : no tak teoreticky by s casy okolo 15-20s mohla ta mega byt ok,ale kdo to vyzkousi ze ?
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5596
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Tomáši, to jsi rozpáral 4-článek, nebo kde jsi sehnal 2-článek N1300/45C ??Tomas Hruby napsal: ...Zkouším nové Nanotech 1300, ale nejsem o nárustu kvality úplně přesvědčen...
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5597
napsal Tomas Hruby
Rozpáral 4s na 2x2s. Není to problém, ale je žádoucí mít zmáklé pájení hliníku, což náhodou umím z dřívějška. Poznámka - to zmíněné podezření na rozpojenou sadu s tímto pájením nesouviselo nikdy, nakonec ale vše stejně míří trochu jinam.
Petr Dušek napsal:
Tomáši, to jsi rozpáral 4-článek, nebo kde jsi sehnal 2-článek N1300/45C ??Tomas Hruby napsal: ...Zkouším nové Nanotech 1300, ale nejsem o nárustu kvality úplně přesvědčen...
Rozpáral 4s na 2x2s. Není to problém, ale je žádoucí mít zmáklé pájení hliníku, což náhodou umím z dřívějška. Poznámka - to zmíněné podezření na rozpojenou sadu s tímto pájením nesouviselo nikdy, nakonec ale vše stejně míří trochu jinam.
Vygenerováno za 0.258 sekund