technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6027 napsal Jaroslav Nezhyba
no, tady záleží na výkladu pojmu...musí být dostupný v běžné obchodní síti....u mne tato definice je jasná´= motory musí být dostupné ke koupi v běžné modelářské prodejně a musí být znám výrobce .Další je definice o elektrické a mechanické úpravě motoru-přemotání motoru je elektrická úprava,čili motor neodpovídá pravidlům RCEK.
Osobně bych navrhoval znění:povolený max.průměr statoru je 22 mm a max.délka statoru je 9 mm.
Jinak nic dalšího.Sice to povede k různým domácím polovýrobám motorů,ale o tom modelařina je.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6028 napsal sgames
tak ten výše zmíněný motor se zcela jistě prodávat běžně nebude, imho stejně jako mega F5J ???!! bude se prodávat předpokládám pouze na internnetu.

koneckonců co je jiného výroba motorů než koupení součástí ,a přemotání + přeražení názvu mým ?

ta věta o prodejní sítí je opravdu velmi volná, a vyložitlená všemi různými zbůsoby. bych to z pravidel vyrušil (a také to napíšu do správné sekce)

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6030 napsal Jan Kubica

Jaroslav Nezhyba napsal: Osobně bych navrhoval znění:povolený max.průměr statoru je 22 mm a max.délka statoru je 9 mm.
Jinak nic dalšího.Sice to povede k různým domácím polovýrobám motorů,ale o tom modelařina je.

S tímto vřele souhlasím.

Jinak viz <!-- l --><a class="postlink-local" href=" stoupak.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=105 ">viewtopic.php?f=8&t=105, všechno už tu bylo - před 2 roky jsme se o tom bavili, doporučuji pročíst.

H.

PS: I když možná by ještě stálo za to, počkat na měření onoho "zázraku" (bez ironie).

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6039 napsal pavol polonec
osobne nie som nadseny z prichodu super motoru (ps ten motor bol realne testovany v modely)
uplne sa tym skresli vysledky inak peknej kategorie kde viac menej kazdy siel "hore" +- rovnako :(

ako kupit motor za 100€ je ten najmensi problem, problem je ako to bude vyzerat na preteku ked 80% ludi bude lietat so "starym standardnym pohonom! axi pr. mega,turnigy

takze kategoria ,kde sa dalo urvat kratkym motorom a naletiet plny cas a particnym sposobom "nalozit" ostatny bude utopia ,skoda

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6045 napsal Vladimír Čermák

pavol polonec napsal: osobne nie som nadseny z prichodu super motoru

Ani já, což takhle rozdělit soutěže RCEK na : RCEK standard a RCEK supermotor. 8-) Ať si soutěží mezi sebou.

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6046 napsal Radek Novotny
No jak praví pan Izer... To MIHO teda...

Nikde jsem odkazy na MIHO 28-26 F5J-400 nenašel... Asi by to mohlo něco málo na stoupání přihodit, ale uvidíme... Určitě to ale bude potřebovat "lepší" baterku.

Já jsem zatím se svým stoupáním spokojený, tak se určitě nikam hnát nebudu. Nechám to na nějakých jiných pionýrech.

Ten case motoru jsem zatím nikde jinde neviděl, možná že je to dokonce i SVK výroba... :ugeek:

Vygenerováno za 0.264 sekund