- Obdržená poděkování: 0
technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
- Bohuslav Reichard
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6084
napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Radku, nedávno jsem sem dal fotku baterek 1200 55c které dávají trvale směšných 66A a špičkově
96A.Nyní mám baterky 65C -Thunder power RC které dají trvale84,5A a špičkově 169A kap.1300Ah.
Váha 77g.Cena ovšem není čínská.Držím ti palce.
Bohouš.
96A.Nyní mám baterky 65C -Thunder power RC které dají trvale84,5A a špičkově 169A kap.1300Ah.
Bohouš.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
14 roky 6 měsíce nazpět #6085
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
odkaz?
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6086
napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Ano teď v zimním období se to hodí. Trvalý proud 1111Céček. Pro nepoučitelné, proud dělá teplo a napětí otáčka na vrtuli.
A s těmi motory, je to pořád stejné. Pokud nebudou měřitelné rozměry je to o ničem. Není nějaký supermotor, vše má své výhody a naopak. Jo větší výkon, ale za jakou cenu. Nemyslím finance, ale baterka, regl, a podoně.
A s těmi motory, je to pořád stejné. Pokud nebudou měřitelné rozměry je to o ničem. Není nějaký supermotor, vše má své výhody a naopak. Jo větší výkon, ale za jakou cenu. Nemyslím finance, ale baterka, regl, a podoně.
14 roky 6 měsíce nazpět #6087
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
co maji C spolecneho se zimnim obdobim ? trvaly proud ktery daji baterie je dan predevsim jejich vnitrni technologii,a ne tim jestli venku snezi,nebo jen prsi.
baterka a regler ? no tak kupuju kazdy rok novou baterku,koupim i ted. je fuk jestli 1100 mah nebo 1800 mah. stejne jsem musel dovazovat ero,tak to udelam alespon tim. regler mam uz i tak spina 45 a ten staci.
baterka a regler ? no tak kupuju kazdy rok novou baterku,koupim i ted. je fuk jestli 1100 mah nebo 1800 mah. stejne jsem musel dovazovat ero,tak to udelam alespon tim. regler mam uz i tak spina 45 a ten staci.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6088
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Hmmmmm..., To se jim Bohouši určitě podívám na zoubek... Porovnám vnitřní odpor se svými "rudými ďábly", na které teď lítám v Pichusovi, a nově je dostal koncem sezóny i Magic... :ugeek:Bohuslav Reichard napsal: Radku, nedávno jsem sem dal fotku baterek 1200 55c které dávají trvale směšných 66A a špičkově
Bohouš.
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6089
napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)
Aleši kupj , i více mhA, čím víc mhA TÍM LÉPE. Brrrr, teplo je teplo. A neboj se spínačů, Ty Takový Termikus, ať žije sezóna 2112.
Vygenerováno za 0.393 sekund