technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5858 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: hmmm zajmave ... 55C na 1200
dle stranek vyrobce delaji hlavne auticka ? nevim znacku neznam. stejne nic noveho okolo lipol asi neni nebo se pletu ?

Já tu jedny mám, možná je teď prakticky otestuji (mám teď dovolenou do konce týdne). Minimálně je "protočím" doma, s létáním záleží na počasí.
Obecně by to mělo by být něco jako nové Power HD-XT od Kostky a na ty jsou aspoň ve velkých kapacitách reference velmi dobré, takže určitě stojí za pokus zkusit i ty menší...
Jinak prodává to www.der-schweighofer.at/ , ale ceny u Reicharda jsou prakticky stejné, takže není nutný nákup ze zahraničí. Já jsem ostatně tu sadu na testy koupil od p. Reicharda osobně v Dubnici...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5859 napsal sgames
hmm, porad zvazuju zda jit i pristi sezonu v G3 nebo ne ... tato serie nebyla opravdu vyvedena a vsecky do jedne se nafoukly, zatimco z predminuleho roku jsou vsechny jako skala :-/

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5862 napsal pavol polonec
osobne si myslim z eriesit baterky na zimu je kravina
sezona zacina 4-5/2012 takze mas cosi cez pol roka do startu
nechaj nech soudruzi vymyslia super nanohyper technologie ocakavane C v rozsahu 100-150C :)

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5863 napsal sgames
tak dle meho je celkem jedno kdy je koupis .. bud lezi u tebe doma,nebo na prodejne.
a cekat nejaky prevratny objev ?

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6023 napsal sgames
citace z F5J.SK

13.11.2011 bol predstavený nový motor pre národnú kategóriu F5J400-outrunner Slovenskej výroby.

Prametre: cca 2500ot/volt, doporučená vrtuľa 10"/6", neuveriteľná prúdová odolnosť.
Cena: cca 100€

a je jasne,ze tento motor jeste zvetsi uz tak propastne rozdily mezi top a low-endem.
nehlede na to,ze se nedavno vedla diskuse o tematu "kdy uz je muj specialne vyvynuty motor verejne prodejny"
MIHO motory nezna pan google vubec,cili typuji ze nekdo doma udela specialne premotany motor, a supne ho do obehu i za velmi vysokou cenu, ale v tu chvili se zlegalizuje a je vystarano.

mno .... jsem zvedavy na prakticke testy

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6026 napsal sgames
kdyz uz jsme u toho tak se zeptam na ferovku :

koupim dejme tomu china-motor , premotam , seskrabu nalepku > bude tocit 3000 KV , a ero poleti 20m/s po dobu 20s neshori.

staci motorovat 11 vterin na klidne napadani ! budu ho prodavat za 5000 Kč , stane se motor zcela legalni ? pokud se nepletu ma mit klasicke rozmery 2208 / 2826 a musi byt "ke koupi"

Vygenerováno za 0.399 sekund