- Obdržená poděkování: 0
XMOTOR XM2834PGB-8
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Podle fotek: lmk-chotebor.rajce.idnes.cz/stavba_Dragonfly/ , to vypadá na standardní trup, ale to není podstatné, hlavně že mu to lítá...Tomas Hruby napsal: Petr Šrámek má tuším trup z Dragonfly Strong, to je vyložené prasátko, tam se to vejde
Z Dragonfly Pro má jen křídlo a VOP. Já mám ale "větroňový" Dragonfly Pro kompletně a tam to prostě nejde.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
To už jsme opravdu mimo téma motoru, nicméně je to další ukázka toho, kolik věcí má na volbu pohonu vliv
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
- Petr Šrámek
- Odborník
-
Zdravím, Petr D. má pravdu jde opravdu o stejný trup co má Tomáš, tj. úzký trup pro bezmotorové větroně (F3J).Tomas Hruby napsal: No on má hlavně proti mě to letadlo o půl kila těžší (2458g), takže podle fotek mohl opravdu hodně zkrátit čumák a s těžkým motorem to vyvážit. Já mám pohon a celé řešení lehčí a s vyvážením jsem se děsně pral a nakonec jsem i u motoru maximálně vepředu musel pod něj nacpat asi 30g olova, při zkrácení čumáku se poměry "pák" ještě zhorší. Nestěžuji si, nakonec jsem těsně nad 1900g
To už jsme opravdu mimo téma motoru, nicméně je to další ukázka toho, kolik věcí má na volbu pohonu vliv
Povedlo se motor instalovat, je vše jen tak tak, trup jsem zkracoval podle kuželu tuším na průměr 40mm.
Tomáš má pravdu, že mám těžší model asi o 500g, rozdíl je např. v napájení přijímače a serv samostatně 4xNiCd cca 80g, určitě má oběžka je težší má 270g jestli se nepletu, dále pohoná baterie 4čl. 2650mAh oproti 3čl. 1300mAh atd.
Z Dragonfly Pro má jen křídlo a VOP. Já mám ale "větroňový" Dragonfly Pro kompletně a tam to prostě nejde.