Vstup do RCEK - výběr modelu

Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8817 napsal Milan Chalupník
Já myslel konkrétně fólii versus vakuovka, pokud se během provozu ubráníš promačklinám nějakým futrálem, tak je vakuované křídlo takřka mrtvé (pokud neleží třeba v autě v létě na slunci), neměmí časem tvar, sem tam se přeleští a je to, kdežto nelakované křídlo PS-balsa s fólií je stále živý tvor, a sem tam potřebuje údržbově pohladit teplem a rovně skladovat.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8818 napsal sgames
ja sice mam starsiho, ale nemuzu prodat. urcite kdo to tady cte napise Miroslavovi a nabidne,toho bych se nebal.

jinak odkud jsi ze jsem tak zvedavy ? :)

Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8822 napsal kope
Z Prahy - nějak jsem to při registraci zapomněl vyplnit-už jsem to napravil :)

Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8823 napsal Tomas Hruby

Milan Chalupník napsal: Já myslel konkrétně fólii versus vakuovka, pokud se během provozu ubráníš promačklinám nějakým futrálem, tak je vakuované křídlo takřka mrtvé (pokud neleží třeba v autě v létě na slunci), neměmí časem tvar, sem tam se přeleští a je to, kdežto nelakované křídlo PS-balsa s fólií je stále živý tvor, a sem tam potřebuje údržbově pohladit teplem a rovně skladovat.

No ono je to něco za něco - vakuovaný se opravdu nekroutí, to je bod pro něj, naopak ale "klasika" víc odolová promačkávání atd.

Jinak pro Mirka Kopeckého - Magica ti klidně ukážu na Písnici v letu...

Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8829 napsal kope

Tomas Hruby napsal: ...

Jinak pro Mirka Kopeckého - Magica ti klidně ukážu na Písnici v letu...

Tak to bych byl rád, teď jen domluvit kdy...

Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8830 napsal Tomas Hruby
To je o počasí, tento víkend jsem musel létání odepsat, uvidíme dále... Klidně předvedu i jiné modely, této kategorie, nejen to, co přímo nabízím.
Jinak jsem právě dal inzerát na rcmania.cz.

Vygenerováno za 0.177 sekund