- Obdržená poděkování: 1
ELAN od Reichard Modelsport
15 roky 6 měsíce nazpět #3108
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma ELAN od Reichard Modelsport
ale,ale .. 39 , to je haluz
kdo to vyrabi? zrovna jsem taky shanel par kousku
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
15 roky 6 měsíce nazpět #3109
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma ELAN od Reichard Modelsport
Měla to být rozteč 40-ka, ale po změření je to 39mm... Takže naprosto dokonalé a pravidlům v pohodě vyhovující... :ugeek:
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3110
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma ELAN od Reichard Modelsport
Tak já ještě doplním, aby info bylo kompletní.
K mání je také francouzský turbokužel od Topmodelu, katalogové číslo 1837, se "Z" trámcem. Je to vymakané, hezky to vypadá, ale rozteč otvorů v trámci je pouhých 36 mm, což je málo. Na plechovky to bylo super.
K mání je také francouzský turbokužel od Topmodelu, katalogové číslo 1837, se "Z" trámcem. Je to vymakané, hezky to vypadá, ale rozteč otvorů v trámci je pouhých 36 mm, což je málo. Na plechovky to bylo super.
Tak tohle Aleš shání už kolik měsíců. Mě by zajímala váha toho kuželu v porovnání s Pohodaletem. Na obrázku to vypadá, že tam je nějak moc materiálu.Radek Novotny napsal: Měla to být rozteč 40-ka, ale po změření je to 39mm... Takže naprosto dokonalé a pravidlům v pohodě vyhovující...
15 roky 6 měsíce nazpět #3111
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma ELAN od Reichard Modelsport
ales neshani,ales sehnal
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3112
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma ELAN od Reichard Modelsport
Od turbo kuželů k stř.reg. s SBEC 4A až 5A to je teď otázka :
- kdyby mi vysadil ten MMG -40AdMax BEC 4A tak co dál? Dnes jsem vyzvedl (jako náhradní) MTA 40A-SBEC
5,5V/5A , váží 43g. a do ELAN-u se nevejde , možná někam pod pylon k Rx.Na kterém webu máte Power
HD 40A s BEC 4A jsem zatím nenašel.
Ten od výše uvedený od MMG je vynikající- má vestavěnou LED indikaci brzda ON/OFF (modrá) a druhá LED indikuje nastavení předstihu motoru (červená).Zjednodušené prog. pouze plynem.
Turbokužel na Elana se může přenést z Relaxe , nebo z Excela , tam mám 34mm na kl.3,17 mm s Aeronaut
10x6" je to 250mm u obou.
Dnes jsem uložil nastavení Elan-a do Aurory 9, kromě KL., krátké prodl. kablíky od serv klapek u Rx označené na protikusu " Germany " nešly zastrčit do českých JR konekt. na křídle.Kde jsem je sebral nevím.Takže klapky až zítra.
- kdyby mi vysadil ten MMG -40AdMax BEC 4A tak co dál? Dnes jsem vyzvedl (jako náhradní) MTA 40A-SBEC
5,5V/5A , váží 43g. a do ELAN-u se nevejde , možná někam pod pylon k Rx.Na kterém webu máte Power
HD 40A s BEC 4A jsem zatím nenašel.
Ten od výše uvedený od MMG je vynikající- má vestavěnou LED indikaci brzda ON/OFF (modrá) a druhá LED indikuje nastavení předstihu motoru (červená).Zjednodušené prog. pouze plynem.
Turbokužel na Elana se může přenést z Relaxe , nebo z Excela , tam mám 34mm na kl.3,17 mm s Aeronaut
10x6" je to 250mm u obou.
Dnes jsem uložil nastavení Elan-a do Aurory 9, kromě KL., krátké prodl. kablíky od serv klapek u Rx označené na protikusu " Germany " nešly zastrčit do českých JR konekt. na křídle.Kde jsem je sebral nevím.Takže klapky až zítra.
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3113
napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma ELAN od Reichard Modelsport
Vygenerováno za 0.310 sekund