ELAN od Reichard Modelsport

Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3114 napsal Radek Novotny

- kdyby mi vysadil ten MMG -40AdMax BEC 4A tak co dál? Dnes jsem vyzvedl (jako náhradní) MTA 40A-SBEC

No, když neuděláte pořádnou čenichovku do hlíny, tak nevysadí, no a když uděláte, tak je normálně mívám na prodejně skladem... Jinak ten 40A je max. proud 30s, jinak je to 33A regulátor. Teď jsou pod označením MMG -33AdMax BEC 4A.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 6 měsíce nazpět #3135 napsal Radek Novotny

Jiří Veselovský napsal: ...Mě by zajímala váha toho kuželu v porovnání s Pohodaletem. Na obrázku to vypadá, že tam je nějak moc materiálu.

www.montymodel.com/index.php?men ... a_strana=1

Zváženo, ten co je na e-shopu pr. 34mm je jen o cca 1.5g těžší než ten od Pohody, takže téměř stejné... Váženy oba kusy bez čepů.

Více
15 roky 2 měsíce nazpět #3581 napsal jiri kotrba
Čenichovka , nebo přiblížení a soutěžní přistání " a la " RCEK ?
Včera jsem zalétl ELANa na Velké Dobré a ve snaze přistát na "bod" jsem po vysunutí AIRBRAKE na
přiblížení ve výšce cca 4m narazil do země pod úhlem asi 30'.
Výsledek: prasklá kabinka na po obou stranách trupu v zadní části jejího konce.Motor TGY(hřídel)netknutý
a motorová přepážka netknutá, turbokužel a vrtule bez šrámu.Pro příště si to v tom kritickém
místě sám zesílím a nemá cenu vážit gramy.
P.S.Klapky jsem zatím musel vypnout , bez KL je let OK. Při zapnutí KL to jde doleva - jedna KL je od
výroby zkroucená do vrtule ´+ 1mm - 1mm.Lítal jsem s vytrim. SOP cca 10" doprava.Hrůza zálet.
See you later navigator . !

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3714 napsal Radek Kaplan

Lumír Honěk napsal: VOP a SOP HS55, křidélka X31, klapky Vigor VS-12M a motor Dualsky 2826 CA 12 kv1450.

a jakou máš baterku ?

mě to s Pohoda 30mm + Graupner 10x6 + 2xVigor VS-12M ( klapky ) + 2xDymond D-47 (X31 - křidélka ) + 2x HXT900 ( směrovka a výškovka ) + AXI 2208/20 + regl JETI Advance 40 PRO SB HS + 7 kanál Assan s 2xdlouhou anténkou a s Turnigy Nano 2S1 1300mAh hmotí cca 595g

mělo to 585g ale strašně nepohodlně se mi zapojovaly 4 servová křídla takže tam je ještě 2x Multiplex konektor ...

subjektivně nejtěžší je ten regl ale chci mít na 6 serv jistotu ...

je to hodně nebo málo ? nevím, myslím že tak v relaci k danému modelu ...

zálet snad ještě tento týden ... o víkendu ... :shock:

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3715 napsal Lumír Honěk
Hyperion VXG3 1100mAh 35C

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3718 napsal Radek Kaplan
Takže v mezích možností jsem v relaci, když máš s 1100mAh 580g a já s 1300mAh 595g

tedy doufám

jen v Nesvačilech jsem mluvil s panem Reichardem starším - měl tam novinku :

Reichard Magic ( doufám že je to konečné jméno )

půdorys křídla jako Maxx ale křídlo vcelku a prý ještě nějak modifikovaný profil, trup bez pylonu, letovka lehce okolo 500g - krasavec ...

uvidím, mám políčeno na lepší model a toto je krásnej kousek, uvidíme co se bude dít o mých narozeninách

Vygenerováno za 0.496 sekund