- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
Bohumil Janák napsal: Díky za odpověď,
pokud jsem to dobře pochopil,tak aplikace pro android je dostupná jen pro V4?
Janák
Áno, aj to len pre zariadenia podporujúce USB OTG (tie do ktorých je možné pripojiť USB kľúč).
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Jozef Rodina napsal: Ta záhada vypadá na zlú vykonanú aktualizáciu FW sprevádzanú spustením záložného firmware .... opäť užívateľský manuál.
Tohle se mi moc nezdá - jde o situaci, kdy ten výškoměr normálně fungoval, na čtečce hlásil správný fw, atd., po určité době se ale dostal do nějakého "vytuhlého" stavu.
Tomas Hruby napsal:
Jozef Rodina napsal: Ta záhada vypadá na zlú vykonanú aktualizáciu FW sprevádzanú spustením záložného firmware .... opäť užívateľský manuál.
Tohle se mi moc nezdá - jde o situaci, kdy ten výškoměr normálně fungoval, na čtečce hlásil správný fw, atd., po určité době se ale dostal do nějakého "vytuhlého" stavu.
Záložný firmware sa týka len Altis v4, takže to potom nepatrilo k nemu.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Petr Dušek napsal: Prosím výrobce o názor na umístění V4 na modelu viditelně pod nějakým plexi krytem. Ze zkušenosti vím, že přímé slunce dokáže "vymazat" LCD na levných stopkách či kalkulačce, jak je na tom s odolností display u V4 ??
OLED displeju, ktorý je použitý v Altis v4 nijako nevadí priame slnko z hľadiska životnosti.
měl bych dotaz a to zda by šel Altis V4 upravit tak, aby motor místo v nastavitelné výšce vypínal, tak aby v max. dosažené výšce zapnul. Děkuji.
Ivo