- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
1 rok 1 měsíc nazpět #25771
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: Altis V4
Ověřenou variantou je Gliderkeeper - jak velký, tak od loňska i Pico.
Za mne proti Altisu lepší ve všem a u Pico v případě sdílení displeje i levnější (má oddělený displej a pokud člověk chce, tak mu stačí jeden displej pro víc výškoměrů.
Viz www.gliderkeeper.com , ke koupi asi nejsnáze u Mahmoudiho www.mahmoudishop.de , případně lze taky domluvit s kluky ze Samba.
Skutečně plně ověřeno - velký GK létá třeba Martin Rajšner už dlouho, já mám od loňska dva malé GK Pico, jeden v F5L, kde se hodí malá velikost, druhý jsem loni měl normálně v Prestige F5J a absolutně žádné potíže.
Mimochodem pro F5L/ERES už je nově firmware standardní, loni mi to ještě posílal na vyžádání jako nějakou betu, ale nyní už je to k dispozici normálně.
Za mne proti Altisu lepší ve všem a u Pico v případě sdílení displeje i levnější (má oddělený displej a pokud člověk chce, tak mu stačí jeden displej pro víc výškoměrů.
Viz www.gliderkeeper.com , ke koupi asi nejsnáze u Mahmoudiho www.mahmoudishop.de , případně lze taky domluvit s kluky ze Samba.
Skutečně plně ověřeno - velký GK létá třeba Martin Rajšner už dlouho, já mám od loňska dva malé GK Pico, jeden v F5L, kde se hodí malá velikost, druhý jsem loni měl normálně v Prestige F5J a absolutně žádné potíže.
Mimochodem pro F5L/ERES už je nově firmware standardní, loni mi to ještě posílal na vyžádání jako nějakou betu, ale nyní už je to k dispozici normálně.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
1 rok 1 měsíc nazpět #25772
napsal sgames
Ahoj, má někdo podrobnosti proč ? Jak se může takový "monopol" dostat do likvidace ? Chápu, že se nasytí trh, ale až tak ?
Odpověď od sgames na téma Re: Altis V4
Petr Dušek napsal: Ahoj modeláři,
firma Aerobtec je v likvidaci
Ahoj, má někdo podrobnosti proč ? Jak se může takový "monopol" dostat do likvidace ? Chápu, že se nasytí trh, ale až tak ?
1 rok 3 týdny nazpět #25799
napsal kope
Odpověď od kope na téma Re: Altis V4
Ahoj, mám dotaz - jaká je platná soutěžní verze FW ptro RCEV s povoleným restartem? Je to 5.7 pro Altis V4+ a 5.4 pro Altis NANO? Doteď jsem lítal bez restartu a zjišťuju, že by se to asi hodilo.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
1 rok 3 týdny nazpět #25800
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Altis V4
Schválený FW s restartem motoru je S5.9 pro V4+ a S5.4 pro Nano.
Příloha nebyla nalezena.
Vygenerováno za 0.457 sekund