- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
5 roky 10 měsíce nazpět #23284
napsal hopasoft2
A dalsi vec, az bude 5.8 schvalena a v propozicich nebude restart povolen. tzn musim si dat verzi 5.7 ? A na dalsi soutez kde bude povolen tak 5.8. ? A tak porad dokola?
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
5 roky 10 měsíce nazpět #23285
napsal Enjoy
Až bude 5.8. schválená tak to povolí i ředitel soutěže ... . Proč jako F3Jéčkař řešíš restart ?
Odepsal mě pan Lukáš Palkovič z Aerobtecku ...
" .... FW 5.7 nie certifikovaná, pretože sú komplikácie s certifikačnou autoritou. Jediným rozdielom oproti 5.6 je podpora hardvérovej zmeny vo verzii Altis v4+ 2020 s modrou bužírkou okolo káblika (staršie Altis v4+ majú bielu). Má dvojnásobnú pamäť. 5.6 na tomto hardvéri nebude fungovať.
Odepsal mě pan Lukáš Palkovič z Aerobtecku ...
" .... FW 5.7 nie certifikovaná, pretože sú komplikácie s certifikačnou autoritou. Jediným rozdielom oproti 5.6 je podpora hardvérovej zmeny vo verzii Altis v4+ 2020 s modrou bužírkou okolo káblika (staršie Altis v4+ majú bielu). Má dvojnásobnú pamäť. 5.6 na tomto hardvéri nebude fungovať.
5 roky 10 měsíce nazpět #23286
napsal hopasoft2
No protoze jako F3Jckar nerozumim moc F5J a nevim co si tam nahrat. Altis mi primo nabizi 5.8 a nic jineho. Kdyz nevim tak se ptam ?. Kdyz mi rekne nekdo ze 5.6 tak mam smulu kdyz mam novejsi HW ktery umi jen 5.7. Ale kdyz mi rekne Petr ze 5.7 a 5.2 je OK tak tam nahraju tyto. Prave proto sem se ptal.
5 roky 10 měsíce nazpět #23287
napsal hopasoft2
5 roky 10 měsíce nazpět #23288
napsal Enjoy
Jak máš starý výškoměr ?
Modrá bužírka - musíš dát 5.7. "Má dvojnásobnú pamäť. 5.6 na tomto hardvéri nebude fungovať." viz. níže
Bílá - nahrej 5.6
Jinak řešilo se to TADY ... hledej "Trenér napsal ..."
Modrá bužírka - musíš dát 5.7. "Má dvojnásobnú pamäť. 5.6 na tomto hardvéri nebude fungovať." viz. níže
Bílá - nahrej 5.6
Jinak řešilo se to TADY ... hledej "Trenér napsal ..."
5 roky 10 měsíce nazpět #23289
napsal hopasoft2
Ahoj, jeden s bilou a jeden s modrou, jj uz to ted vim taky, na modrou 5.7 a na bilou 5.6. ale zasadni problem vznikl, ze litame i pevnou vysku tak tatkovi prehravam na verzi 2.4 a tam mu volim vysku vypnuti 160m (ja si nechavam f5j a litam na odhad) a pak mu pred f5j nahravam zpet verzi F5J a ted sw altis nabizi jen 5.8. takze musim stahnout z jejich stranek verzi 5.7 jako soubor a ten tam nahrat. Proto jsem se ptal jestli nebude uz akceptovana verze 5.8 at to nemusim resit takhle naokolo. Ja ani nevim kde se dovim jaka verze je dle pravide scvalena a aktualni. Tak sem se ptal na trenera.
Vygenerováno za 0.297 sekund