Re: Altis V4

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10059 napsal Petr Pecka
Odpověď od Petr Pecka na téma Re: Altis V4
Pánové, jaký je rozdíl v zobrazení, jestli nastavím "maximální výška" nebo "maximální výška pro let"? Děkuji Petr Pecka

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 10 měsíce nazpět #10060 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Altis V4
Tak pokud vím, tak jedno je max výška za jeden let (nahoru / dolu - pokud mas povoleny restart soutezi) a druhe je maximalni vyska za let(y) od pripojeni / rozpojeni baterii

edit : v jedne z posledních aktualizací byla přidána tato možnost na mimojiné i mé přání (určitě nás bylo více)
Poslední úprava: 12 roky 10 měsíce nazpět

Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 10 měsíce nazpět #10061 napsal Petr Pecka
Jde mi o to, že po přistání, mi "max. výška pro let" ukazovala 8 m a za chvíli byla "0" m. Doufal jsem, že si po letu vyčtu max. výšku již na letišti, zkusím nastavit zobrazovat obojí a doufám, že uvidím a pochopím, co je co. Používám ho v házedle, takže restart motoru se nekoná. Možná mám něco špatně nastavené, ale netuším co. Noťas se mi kvůli tomu na letiště tahat nechce, ale asi budu muset. Díky za odpověď. Petr P.
Poslední úprava: 12 roky 10 měsíce nazpět

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10062 napsal sgames
neni to restart motoru,ale restart souteze a ten se provede vzdy, kdyz jsi s letadlem pod 8 metru

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10064 napsal Petr Pecka
Áha, díky. Rozumím tedy tomu správně tak, že restart soutěží, je v mém případě špatně tzn. "neodfajfkovát"? Co to vlastně znamená?
Asi se ptám jako blb, ale chtěl bych to pochopit, pak už mi to snad půjde.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10065 napsal sgames
restart soutezi je hlavne pro F5J souteze. tam muzes jen jednou pustit motor, a po dalsim pusteni uz dostanes NULU (nulova F5J vyska) a abys nemusel po kazdem letu odpojovat baterii , tak zapnes toto zaskrtavatko. tim se trening zrychluje a nemusime (my F5J / RCEK / RCE100 letci) porad odpojovat baterku.

pro F3K zbytecne

Vygenerováno za 0.473 sekund