Motor + vrtule + baterky pro F5J

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16329 napsal Petr Dušek
Nevím co přesně znamená ten alarm? To ti telemetrie pípá do vysílače že pokleslo napětí? Pokud ano, tak hodnota 10,5V na 3-článek je zbytečně vysoká při zátěži motorem (tam by klidně šlo nastavit 9,6V, ale zase pokud budeš létat hodinu v termice bez motoru tak pokles na 10,5V bez zátěže znamená že baterka už nemá ani 20% kapacity.

Kolik stoupání baterka vydrží, záleží na stylu létání, pokud budeš trénovat na F5J a vypínat mezi 50 a 100m, tak můžeš nastoupat třeba 10x nebo i víc, jestli to poženeš 30s na plný plyn, tak třeba jenom 4x. To chce vyzkoušet a zjistit kolik nabíječka dobila

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16330 napsal Beseda
Ano, je to hlášení temetrie. Předělám to a odpoledne jedu lítat znovu. Zatím lítám na 30s. Letadlo seřizuju a trimuju.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět - 10 roky 3 měsíce nazpět #16354 napsal martin horák
Mohu se zeptat. Koupil jsem 2s lipol Foxy 1000mAh . Při koupi jsem si změřil oba články a hodnoty byly stejné po několika nabití a vybití z lítání jsem dneska po dolítání změřil články a jeden měl 3,15 a druhý 3,65 po nabití 4,08 a 4,15,samozřejmě pokaždé při nabíjení balancuji, je to normál nebo je to špatný a zralí na reklamaci.Děkuji za odpověď Martin
Poslední úprava: 10 roky 3 měsíce nazpět

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16355 napsal Petr Dušek
Jak máš nastavené vypínací napětí na regulátoru? Zdá se mi že tu baterii vybíjíš víc než je zdrávo.

Taky mám trochu pochybnost o správnou funkci balanceru. Před ukončením nabíjení ukazují oba články 4,2V ??

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16357 napsal martin horák
Balancer mám samostatný diodový a vypínací napětí na reglu 3,1 na článek.Martin

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16358 napsal Petr Dušek

Martin Horák napsal: Balancer mám samostatný diodový...

... tak to by mi musel nějaký elektronek vysvětlit jak tohle funguje, do toho se raději nebudu pouštět ;) .

Vygenerováno za 0.298 sekund