RCEP a nebo něco podobného

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17357 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP a nebo něco podobného
Díky Tome, s těma fintama asi vím kam míříš. Přimotorování u RCVEM z důvodu nutnosti zobrazení F5J výšky snad nehrozí, to sem zkoušel. Ještě musím zkusit prověřit těch 30 s.

Paradox je v tom, že RCVEM posledně lítalo 7 lidí a včera RCEP lítalo 17. Je tam kolem Olomouce solidní základna. Vysočina a jižní čechy asi nemodelaří bo co :(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17358 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP a nebo něco podobného
Olomouc je tak uprostřed, kde se sjedou kluci s Ostravy, Litovle, a kdo ví odkud.... jinde je stav vyloženě tragický (např jižní Čechy).
A mi je zcela jedno co je to za kategorii, pokud je volno jedu ať je to cokoliv :-). Pokud mě vyloženě nebude chtít někdo vyštípat blbými pravidly, tak jezdím kam to jde.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17359 napsal Tomas Hruby
Jižní Čechy bývaly velmi silné v době hlavní slávy RCEN, z různých důvodů (něco je jasné, něco už méně) tam ale prakticky vůbec nenastal přechod na "novější elektrokategorie".
Na Vysočině a hlavně "nad ní" (Česká Třebová atd.) převládají pro změnu "čisté větroně" a postupně tam přibývá zájemců o F5J, národní kategorie je dost míjejí.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17363 napsal pik

Pokud mě vyloženě nebude chtít někdo vyštípat blbými pravidly, tak jezdím kam to jde.

Tak to se na tebe Aleši budeme v sobotu těšit :)

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17364 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP a nebo něco podobného
teď o víkendu mám na hlídani dítě kluci :-/

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17365 napsal pik
Tak snad příště.
Ještě dotaz, chtěl bych založil samostatný vlákno pro RCVEM. Kam by to bylo vhodný? Napadá mě mezi kategorie, ale.....

Vygenerováno za 0.229 sekund