F5J

Více
15 roky 1 týden nazpět #4177 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J
Já se domnívám, že v oblasti bývalého c.k. mocnářství nám (až na vzácné volnomyšlenkářské výjimky) to direktivní uspořádání soutěže tak nějak vyhovuje... teď příprava na přípravu, příprava na start, start, příprava na přistání , přistání teď, odchod, nástup... :D
Rozsah (délka textu) pravidel je příšerný, ale naštěstí je to napsáno dost srozumitelně, takže se v té záplavě paragrafů dá orientovat.
Že je tam řešena spousta zbytečností, které by si klidně pořadatel vyřešil po svém selským rozumem je jasné, ale dovedu si představit jak to vzniklo - pracovní skupina složená z X lidí a každý přijde se svou troškou která by tam měla být, potom je těch trošek zbytečně moc, snad to časem někdo osvícený proškrtá.

Nedomnívám se, že FAI kategorie jsou pro elitu a národní pro nás, takže pokud u nás létat F5J, tak tedy opravdu F5J, pokud to někomu s dvoumetrovkou připadá nespravedlivé, má na výběr minimálně tři kategorie pro dvoumetrovky... Sprinteři taky na českých závodech neběhají jen 80m. ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 1 týden nazpět #4178 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma F5J
Obecně, i bez rozboru pravidel, jakákoliv kategorie, kde se sejde na soutěži hodně lidí, a soutěží je dost, a lidi to rádi lítaj,... je dobrá. Všechny teorie pro-proti pak potvrdí jen čas... :ugeek:

Více
15 roky 1 týden nazpět #4179 napsal pavol polonec
Odpověď od pavol polonec na téma F5J
.........Já osobně pokládám zavedení F5J za promarněnou příležitost, protože omezovat se na jedno stoupání mi přijde nezajímavé............

a to uz preco? "jecko" ked chce opakov start tak musi pristat.
co je na tom premarnené?

Více
15 roky 1 týden nazpět #4180 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J
honza lita rad desne nizko, a proto vicekrat motoruje treba do 50ti metru a tam se snazi termicky litat, nez ze se vyleti do 500 metru na jedno stoupani a od tama se pada.

Více
15 roky 1 týden nazpět #4181 napsal pavol polonec
Odpověď od pavol polonec na téma F5J
ked si pozrej Aleš moje zaznamy zo sutazi tak zbadas ze sa takmer vzdy vypinam ako prvy teda najnisie :)

bud tu termiku najdem a riskem to alebo som na zemi
o vo tom to je :)

Více
15 roky 1 týden nazpět #4182 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J
no jenze vo tom to neni. ja nechci chodit na souteze a delat tam v prvnim kole machra,a pak po zbytek souteze krovi :-D

Vygenerováno za 1.236 sekund