- Obdržená poděkování: 0
Eurocup 2011
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2614
napsal Tomas Hruby
Rýpnutí - budu muset Kubicovi prozradit, co jsem dělal svého času s 2814, který má v Castoru - dá se z něj vyrazit víc než dost na to, aby z toho bylo F5J :lol:
Odpověď od Tomas Hruby na téma Eurocup 2011
Já za sebe mohu celkem závazně říct, že pokud bude nějaká soutěž velké F5J u nás, tak ji poletím. Netvrdím, že se rozhoupu ke speciálu, ale minimálně proti minulosti o dost odlehčenou S15 vytáhnu. A řekl bych, že podobných lidí tu bude víc - "pravých velkých F3J elektro" bude jen pár, ale nějakých "jakžtakž modelů" se v ČR určitě najde poměrně dost - na začátek v této kategorii by to jistě stačilo.Aleš Krátký napsal: chut na F5J by byla ...
Rýpnutí - budu muset Kubicovi prozradit, co jsem dělal svého času s 2814, který má v Castoru - dá se z něj vyrazit víc než dost na to, aby z toho bylo F5J :lol:
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2615
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Eurocup 2011
Tohle chápu, mě jde o to, že pokud z definice úplně vypustíš délku motoru, použití takového EDF bude legální, a myslím že to by nebylo v duchu původního znění pravidel...Tomas Hruby napsal: Jo tohle - tak tohle chlazení "z druhého konce" se dá zcela jistě legálně řešit montáží, taková ta "plechovka" často užívaná u Scorpionů, která navíc i vyřeší kabely. Není to přímá součást motoru, tedy nepostihnutelné...
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2616
napsal Jiří Veselovský
Je velmi pravděpodobné, že definovaná délka zůstane. Asi zítra se tady objeví vysvětlení. Vydržte.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Eurocup 2011
Tak u mě změna.Petr Dušek napsal: mě jde o to, že pokud z definice úplně vypustíš délku motoru
Je velmi pravděpodobné, že definovaná délka zůstane. Asi zítra se tady objeví vysvětlení. Vydržte.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2635
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Eurocup 2011
Tak u mně beze změn...
Původní myšlenka zůstává stejná jako při původní definici pravidel. To jest délka motoru by měla být definována v pravidlech z důvodu, aby tento údaj posloužil primárně k případné kontrole bez nutnosti motor rozebírat. Ne každému motoru např. vydrží orig. ségrovka, apod.
Sekundárně, v případě nesplnění parametru délky motoru, by se mohl motor rozebrat.
Může však nastat i případ, kdy i motor se správnou délkou vykazuje např. abnormální výkon. Potom tedy musí mít pořadatel v pravidlech nástroj, aby i takto délkou vyhovující motor mohl překontrolovat rozebraný a přeměřit parametry statoru, a případně také posoudit vinutí, zda se diametrálně (např. evidentně jinou tloušťkou drátů...) neodlišuje od známých továrních provedení (=nepovolená úprava...).
Sekundárně, v případě nesplnění parametru délky motoru, by se mohl motor rozebrat.
Může však nastat i případ, kdy i motor se správnou délkou vykazuje např. abnormální výkon. Potom tedy musí mít pořadatel v pravidlech nástroj, aby i takto délkou vyhovující motor mohl překontrolovat rozebraný a přeměřit parametry statoru, a případně také posoudit vinutí, zda se diametrálně (např. evidentně jinou tloušťkou drátů...) neodlišuje od známých továrních provedení (=nepovolená úprava...).
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2637
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Eurocup 2011
To by mě vážně zajímalo, jak chcete v pravidlech definovat "abnormální výkon", nebo "evidentně jinou tloušťkou drátů" ??
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2639
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Eurocup 2011
Zkus to, a budeš dokonalý... Tak tohle by mne teda do pravidel dát nenapadlo...
Vygenerováno za 0.197 sekund