RCEE - Autonomy

Více
15 roky 2 týdny nazpět #4130 napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma RCEE - Autonomy

Petr Dušek napsal: Po dohodě s Honzou jsme pravidla doplnili o variantu napájení palubní části RC soupravy pomocí BEC, v tom případě soutěžící dostává bonus v podobě 30g hmotnosti baterie. Upravený návrh pravidel je v příloze.

Petře, rozumím tomu dobře, že tato úprava se týká sezóny 2012? Letos se bude létat ještě "postaru" (viz např. já u vás)?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 2 týdny nazpět #4131 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEE - Autonomy
Jirko, letos platí obě varianty. Můžeš si pořídit předpisovou baterii, nebo létat podle vypočítaného motorového času. Toto se může na soutěži kombinovat - někdo lítá na baterku, někdo na čas. Je to spočítané tak, aby to vycházelo přibližně stejně. Od roku 2012 už by měli mít všichni správnou baterii a měření příkonu a počítání času odpadne.

Letos je naplánovaná stejně už jen jedna soutěž - myslím že 11. září v Manušicích, ale třeba se pro velký úspěch domluvíme ještě na nějakém jiném termínu - třeba 17. července v Hořicích, pokud bude malý zájem o výškoměrové F5J, můžem to doplnit i o Autonomy.

Více
15 roky 2 týdny nazpět #4139 napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma RCEE - Autonomy

Petr Dušek napsal: třeba 17. července v Hořicích, pokud bude malý zájem o výškoměrové F5J, můžem to doplnit i o Autonomy.

To si myslím je dobrý nápad. Už proto, že "autonomáci" jsou samostatní a nepotřebují dohled.

Více
15 roky 1 týden nazpět #4166 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEE - Autonomy
Teď 12. června mají ve Španělsku Masters, ve dvou dnech budou létat tři své kategorie (které jsou ovšem všechny trochu na jedno brdo, protože jsou na jedno stoupání).

Nicméně mě tak napadá, jestli by to v Hořicích také nešlo zpestřit nějakým trojbojem. Napadá mě Autonomy, druhá soutěž typu LMR a třetí disciplínou by bylo "sprosté" přistávání. Nevím, zda by se to dalo nacpat do jednoho dne. Jen nápad, samozřejmě. H.

Vygenerováno za 0.145 sekund