FAI - F5J

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4709 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma FAI - F5J
jezdis casto na takove souteze ?:) vypinat v 25 haha
bezne se dozijes situace kdy 90% pilotu vypina v 45 atd...

ad jedna F5J : hm to je mozne,ale ja pod tim vidim 3 ruzne kategorie (male 400vky, Velke svarecky , vyskomery) a jak je chces rozdilne nazyvat ? jedine tak jak to tady je.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4710 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma FAI - F5J
Chlapci srovnejte si to v hlavě, pokud napíšu F5J, je tím samozřejmě myšlena FAI kategorie. Všechny ostatní neoficiální "F5J" mají nějaký rozlišovací přívlastek F5J-euro, F5J-400 nebo F5J-outrunner.
Takže ještě jednou, je nesmysl psát FAI-F5J !

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4711 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma FAI - F5J

Aleš Krátký napsal: jezdis casto na takove souteze ?:) vypinat v 25 haha
bezne se dozijes situace kdy 90% pilotu vypina v 45 atd...

Hele Aleši, tady se Honzy zastanu - takhle možná létáte u vás na Moravě, ale co já vidím v Čechách, tak se mimo finále pod 30s vypíná běžně a pod 40s prakticky vždy (déle stoupe jen Kubica, ale on má asi 20x menší příkon, tak je to omluvitelné :D :D ). Věř tomu, že těch 25s zas tak velká výjimka není...

Pravda je, že se to občas nevyplatí, sám si po posledním neúspěchu říkám, že asi budu létat trochu víc na jistotu, nicméně trend k tomu zkracování tu zkrátka je. Tím létáním na jistotu mimochodem myslím prodloužení z 25-30s na 30-38s, 45s si vůbec neumím představit.

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4712 napsal sgames
ja mluvim o takovych akcich o kterych tu piseme tj. Eurocup.
nervy delaji svoje a delat machry kdyz ti jde o misto , tak na to ma fakt malokdo

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4713 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma FAI - F5J

Aleš Krátký napsal: ja mluvim o takovych akcich o kterych tu piseme tj. Eurocup.
nervy delaji svoje a delat machry kdyz ti jde o misto , tak na to ma fakt malokdo

Nojo, jenže na druhé straně pak taky třeba zapíšeš něco jako 970-980b (někdo dá o 10s méně motoru a ještě třeba o pár bodů přiješ na přistání) a když se pak podobná ztráta vynásobí 4mi lety (u Eurocupu ještě více), tak se taky nemusíš do finále s tím létáním na jistotu dostat.
Mrkni se třeba na výsledkovku z Hořic - 3944b, tedy 56 bodů celková ztráta už na finále nestačilo... Já tam sice 2x spadnul, ale jak to tak vidím, tak i kdybych jeden "spadlý" let zachránil, tak by mě nakonec stejně "zabila" chyba z prvního kola, kde jsem při přistání škrtl při vyrovnání o trávu a přistál jen za 75b - výsledných 962b by mě asi ani s dalšími třemi dobrými výsledky do finále nepustilo.
Holt konkurence houstne a to zkracování se zvolna přesouvá z pozice "dělání machra" do holé nezbytnosti :roll:

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4714 napsal sgames
mi to nerikej, ja jsem na kazde soutezi co jde defacto kazdy vikend.
a byl jsem na soutezich kdy na 10ti mistne finale mohla byt ztrata 9 bodu v prepoctu.

me vazne kluci nemusite poucovat. 1) je to silne off-topic a za 2) ja to vsechno vim, litam si myslim opravdu hodne co se soutezi tyka (obcas neco i neposeru a dostanu se do finale)

Vygenerováno za 0.227 sekund