Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7609 napsal sgames
tak diskuse na tema "co pristi rok" uz byla nahozena i na SK webu F5Jfun f5jfun.com/web/e107_plugins/foru ... #post_2722
1) uvolneni motoru
2) vyskomery

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7628 napsal sgames
musim se vratit k finale ...
neni opravdu treba prehodnotit hodnoceni (nebo vubec) finale ?
vcera v hranicih napr novotny l. mel same tisicovky, a nakonec dopadl posledni (pokud se nepletu)
dneska jsem mel same tisicovky ja, a opet to same. za 3 minuty dole a nema to s pilotnim umenim zhola nic spolecneho.

co takhle
1) finale zrusit ? :)
2) davat za finale pouze bonusove body k bodum ze zakladu v nejakem smysluplnem rozsahu ?

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7629 napsal Radim Barč
Aleši, zrovna Hranická káčka, kde do finále postupovalo sedm z 30 soutěžících, bych jako příklad pro zrušení finále nedával. Stejně by si mohl stěžovat někdo na rozlosování, vždyť letěl čtyřikrát proti Luďkovi. Finále v takovém případě nějaký smysl má.
A to nejsem žádným velkým zastáncem tohoto institutu. Bodové zvýhodnění je ale opravdu veliké. Když je rozdíl mezi prvním a posledním finalistou méně než deset bodů, je 30 bodů za jeden let opravdu "úlet".

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7630 napsal sgames
ja vim vim radime,tam to bylo vsechno o par bodu,ale spise mi vadi ten "unfair" system.
ono treba novotnakovi je jedno proti komu leti, ma proste litr vzdy a pak ve finale udela 7 minut a je to.

bodovym zvyhodnenim jsem myslel treba napriklad:
Code:
do finale postupuje nejhorsi se score treba 964 bodu. cili se rozdeli tech 1000-964 = 36 bodu mezi finalisty (cili podeli) 36/7 tj = 5 bodu na jedno misto v umisteni. tak by se pouze prihledlo vysledkem z finale k celkovemu letani za cely den.

mi finale osobne nevadi pokud jsou dve, tam se ztraci ten prvek nahody alespon trosku.

samo radime neber to jako ze jsem v ráži z meho neuspechu :-D
resim to v hlave uz delsi dobu nez posledni dva dny.

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7631 napsal Radim Barč
Tvůj výkon bych jako neúspěch rozhodně nenazýval! Může být hůř, vím o čem píšu.

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7632 napsal Tomas Hruby
Víš Aleši, Luděk je ve finále občas poslední proto, že ho chce nekompromisně vyhrát, takže radeji letí na krátký motor a netrápí se tím, když to nevyjde, než aby nějak taktizoval. Viděl jsem ho v akci mockrát, letos jsem ho například navigoval v Nové Pace, kde naopak s tímto přístupem vyhrál... No a tom to je - zrovna Luďa je ve finále poslední docela často - no jo, ale taky je velmi často první ;) To samé dělá třeba L. Bednář či Standa Perkovič a popravdě se na to kouká moc pěkně.
A právě o tomto by finále mělo být, tedy o tom, že každý předvede, na co si troufá, že se s tím ty a pár dalších neumíte v hlavě srovnat bych viděl spíš na váš problém.

Samozřejmě se finále občas nepovede jako celek, to nikdo nepopírá. Příkladem bylo třeba finále F5J v Hořicích (sám jsem ho letěl), které prostě zabilo zhoršení počasí a nikdo s tím neměl šanci něco dělat. Smůla, stane se... To pak jsou přirozeně pocity problematické, ale je opravdu na místě kvůli občasnému problému na myšlenku finále rezignovat?

Vygenerováno za 0.447 sekund