RCEN změna pravidel na rok 2010

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #615 napsal sgames
pokud to tak je,tak je problem v tom,ze letis nahoru,pak 6 minut padas,a pak jen pristavas,takze na konec pokud se sejde skupinka prumerne dobrych pilotu,vsichni maji max score s odchylkou 1-2 body ? je to pak nuda z meho pohledu !!!! zati kdyz se lita ala RCEK tak je pristani nutna "tresnicka na dortu" a ne jedina uloha letu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #616 napsal Jan Kubica
Proč by to měl být problém? Všichni to ví, všichni jsou s tím srozumění. Nehledě na to, že padací disciplína může být i desetiminutová :lol: , akorát víc bolí za krkem.
H.

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #617 napsal sgames

Jan Kubica napsal: Proč by to měl být problém? Všichni to ví, všichni jsou s tím srozumění. Nehledě na to, že padací disciplína může být i desetiminutová :lol: , akorát víc bolí za krkem.
H.

no jak pisu, pro mne osobne a dost spoluletcu z rcej(rcek) je proste disciplina,kde se jen hraje o 2-3 body za pristani je proste nuda.
a ano,jsou i padaci 10ti minutove,ale urcite to neni rcej(rcek)

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #622 napsal Jan Kubica

Aleš Krátký napsal: ... a ano,jsou i padaci 10ti minutove,ale urcite to neni rcej(rcek)

Aleši, to jsou dvě naprosto odlišné kategorie. RCEJ určitě není padací, u RCEK se to ukáže příští rok, já si ale myslím, že spíše je než není. H.

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #623 napsal sgames

Jan Kubica napsal:

Aleš Krátký napsal: ... a ano,jsou i padaci 10ti minutove,ale urcite to neni rcej(rcek)

Aleši, to jsou dvě naprosto odlišné kategorie. RCEJ určitě není padací, u RCEK se to ukáže příští rok, já si ale myslím, že spíše je než není. H.

nemohu souhlasit,mi to litame uz cely rok,a padaci to urcite nejsou ... psychika je mocna vec a jakmile vypne prvni v 25, ostatni se vetsinou pridaji,a to je vyska nic moc na tech 10 minut.

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #624 napsal Tomas Hruby

Jan Kubica napsal:

Honzo sorry že do tebe zas reju, ale právě jsi předvedl další z tvých příspěvků, kde svými dojmy nahrazuješ fakta... Ono je to totiž tak trochu naopak - tendenci k padací kategorii má spíš RCEJ, kde s ohledem na pevný čas motoru v kombinaci s růstem výkonů do značné míry rozhoduje výška dosažená za 60s . U RCEK je to podstatně složitější, nicméně je poměrně neokecatelný fakt, že už letos, kdy ještě taktika nebyla tak doladěná, se obvykle začínalo z menší výšky než u RCEJ. A nejen já si jsem ochoten vsadit na rostoucí tlak na další ořezávání chodu motoru...

Vygenerováno za 0.301 sekund