- Obdržená poděkování: 1
Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
14 roky 9 měsíce nazpět #5314
napsal sgames
v tak tezke konkurenci to opravdu neni sranda.core ve velkych kde se to snad taky jednou podari nejakemu cechovi ![:) :)]()
jinak Adamek nas vytrel pekne,to je pravda.
Radek Malcik, ten je jasny .. jeho klid je pro ostatni naprosto deprimujici![:-D :-D]()
a co se tyka techniky, tak jsem nepostrehl opravdu nic zvlastniho.
vetsina Daidalu 2m , axi , 10/6 AE nebo uhlikovky.
3-4 Skorpioni
2+- Ambrozky
zadna kruta novinka.
jinak Adamek nas vytrel pekne,to je pravda.
Radek Malcik, ten je jasny .. jeho klid je pro ostatni naprosto deprimujici

a co se tyka techniky, tak jsem nepostrehl opravdu nic zvlastniho.
vetsina Daidalu 2m , axi , 10/6 AE nebo uhlikovky.
3-4 Skorpioni
2+- Ambrozky
zadna kruta novinka.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 9 měsíce nazpět #5315
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Co já vím z jiných zdrojů, tak určité novinky se letos objevily právě u Scorpiona. Jednak má nově i klasický ocas místo motýla - viz třeba zde:
www.hyperflight.co.uk/products.a
... cross-tail
. Tohle je novinka ověřená, druhá věc, kterou ale vím jen z doslechu, je to, že se prý podařilo u některých provedení srazit o něco hmotnost, což omezuje handicap tohoto modelu v motorovém letu.
Tak či onak mám pocit, že o Scorpionech po jistém propadu popularity zase uslyšíme více. Ony i moje vlastní testy naznačují, že to letadlo má určitý nedoceněný potenciál i v té "staré" podobě, zdokonalení modelu tohle jen dále podtrhne...
Tak či onak mám pocit, že o Scorpionech po jistém propadu popularity zase uslyšíme více. Ony i moje vlastní testy naznačují, že to letadlo má určitý nedoceněný potenciál i v té "staré" podobě, zdokonalení modelu tohle jen dále podtrhne...
14 roky 9 měsíce nazpět #5316
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
no ja zase bohuzel videl, ze kdyz vyletelo 8 modelu, prvni tri byli dole prave scrorpioni ![:( :(]()
ano Juraj Adámek lita scorpika, ale v tomto pripade je to spise o rukach.
do vetru jsou mozna fajn,ale do klidu se obavam ze to nebude to prave orechove. nehlede na to ze s odlehcenim prijde opet era rozkladu letadel za letu. viz prvni rady scropriona ktery se napr Smehlikovi 2X ! zlomil ve vzduchu
ano Juraj Adámek lita scorpika, ale v tomto pripade je to spise o rukach.
do vetru jsou mozna fajn,ale do klidu se obavam ze to nebude to prave orechove. nehlede na to ze s odlehcenim prijde opet era rozkladu letadel za letu. viz prvni rady scropriona ktery se napr Smehlikovi 2X ! zlomil ve vzduchu
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5317
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
Celé RCEK je už dnes spíš o rukách... Můžu ti nicméně jednoznačně říct, že Scorpion neklouže hůře než Daidalos či Ambrosia (osobní zkušenost a srovnání), naopak v přeskoku "jinam" je lepší. Handicap má ale v té stoupavost, tam jsem se přes 11m/s nedostal, spíš jen 10,5m/s, zatímco s Magicem či jiným modelem na 500g dokážu mírně přes 12m/s - přeci jen to na 20s motoru udělá skoro 40 metrů rozdíl, což cítit je.
Ad rozlomení - já to nechci moc komentovat. Pokud vím, tak ten můj kus má křídlo stejné jako ten J. Šmehlíka (je to podobné datum výroby, holt ten můj ležel 1,5 roku na skříni) a pevnostně mi přijde velice slušný, dělám s ním dost divoké věci. Problém bude asi někde jinde - buď šlo o nějaký zmetkový kus anebo taky možná nebude mít nejčistší svědomí pilot... To to zase schytám
:shock:
Ad rozlomení - já to nechci moc komentovat. Pokud vím, tak ten můj kus má křídlo stejné jako ten J. Šmehlíka (je to podobné datum výroby, holt ten můj ležel 1,5 roku na skříni) a pevnostně mi přijde velice slušný, dělám s ním dost divoké věci. Problém bude asi někde jinde - buď šlo o nějaký zmetkový kus anebo taky možná nebude mít nejčistší svědomí pilot... To to zase schytám
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5318
napsal Tomas Hruby
Mimochodem co takhle ty poslední příspěvky, počínaje tím tvým ze 7:11, useknout a udělat nový thread třeba s názvem "Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012)" ?
Mohlo by to být zajímavé pro víc lidí, tak proč to míchat s EuroCupem...
Mohlo by to být zajímavé pro víc lidí, tak proč to míchat s EuroCupem...
14 roky 9 měsíce nazpět #5320
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Technika RCEK v sezóně 2011 (a výhled na 2012 - modely)
na preskoky mozna lepsi je, ale jak rikam ... na vlastni oci vidim ze dole jsou vzdy prvni skorpioni ![:( :(]()
mozna az se "nove" rozsiri tak snad. V soucasne dobe ale neni proste lepsiho modelu nez daidal bohuzel.
mozna az se "nove" rozsiri tak snad. V soucasne dobe ale neni proste lepsiho modelu nez daidal bohuzel.
Vygenerováno za 0.187 sekund